Hargita hegység
péntek, 2024. március 29., 11:09:43

Téli örömök – fotópályázat – A Hargita Közösségi Fejlesztési Társulás kiírása

(0 Szavazat)100 megjelenítés

A Hargita Közösségi Fejlesztési Társulás 2015-ben újabb fotopályázatot hirdet Téli örömök címmel. A fotópályázat célja: Hargita megye sokoldalú természeti és kulturális értékeinek, a téli táj és események bemutatása és népszerűsítése a fényképek alapján. A beérkezett fényképekből is válogatva egy Hargita megyei háromnyelvű téli programajánlat készül.

A fotópályázat kategóriái:
1. Ember a téli tájban
2. Téli pillanatképek
3. Események

Olyan fotókat várnak, amelyek Hargita megyei téli rendezvényeken (pl. farsangtemetés, versenyek, Kerge Olimpia), a téli ünnepkörhöz kapcsolódó eseményeken, ünnepeken, családi kirándulásokon készültek, illetve a székely ember és a székely táj kapcsolatáról tanúskodnak (téli szabadtéri munka, szánozás), továbbá sízés, szánkózás, téli túrázás, vadászat, lékhorgászat a témája.

Nyeremények:
1. díj: 400 lej készpénz és egy fotókönyv a beküldött munkákból;
2. díj: 250 lej készpénz és egy fotókönyv a beküldött munkákból;
3. díj: 150 lej készpénz és egy fotókönyv a beküldött munkákból.

A díjazás nem témánként lesz, hanem összesített formában.

A beküldés határideje: 2015. március 11. Eredményhirdetés: 2015. március 30.

Egyéb információk:
• Kérjük, a nagy felbontású képeket e-mailben küldjék be, az info@adiharghita.ro címre.
• Fotóival pályázhat minden 14. életévét betöltött román állampolgár, nemtől, foglalkozástól és lakóhelytől függetlenül.
• Minden pályázótól maximum 5 eredeti pályamunkát fogadnak el. Beküldéskor, kérjük, tüntessék fel nevüket és telefonszámukat, valamint a fénykép készítésének helyszínét és időpontját, a fénykép címét.
• Csak olyan fényképeket fogadnak el, melyek Hargita megye területén készültek. Ha a fotó a verseny kiírása előtt készült, de beleillik a témakörbe, szintén elfogadjuk. A képeket a www.facebook.com/ADI.Harghita, illetve a www.adiharghita.ro honlapon tekinthetik meg.
• A pályázaton részt vevők elfogadják és egyetértenek azzal, hogy a Hargita Közösségi Fejlesztési Társulás bárhol bármikor felhasználhatja és közzéteheti a beküldött anyagokat a készítő nevének megjelölésével.
• A nyerteseket telefonon és e-mailben értesítik.
Minden pályázónak sikeres részvételt kívánunk!

Közlemény