Hargita hegység
péntek, 2024. június 14., 15:36:07

Vendégeik voltunk

Interalpin

interalpinsite

Ez a világ legnagyobb sítechnikával foglalkozó szakkiállítása. Kétévente kerül megrendezésre és itt képviseltetik a télisportokkal kapcsolatos legújabb fejlesztéseket, és az iparág leginovatívabb termékeit.

Cheile Grădiştei

logochgr

Az üdülőközpont Brassó megyében, Moieciu község melett, Brassótól 30 kilométerre található. Teljes egészében magántulajdon, kiváló lehetőségeket biztosít élsportolók (FOTE 2013 színhelye - biatlon) és turisták számára, téli-nyári szezonban egyaránt.

Ivói Vadaspark

logo

Az Ivói Vadaspark Hargita megyében, Ivó falu melett, Székelyudvarhelytől 30 kilométerre található. A mintegy 320 hektáros vadaspark állatállománya gím- és dámszarvasból, őzből és muflonból áll.

Kreischberg

Kreischberg-Logo

Kreischberg 42 km-es sípályarendszere Murau város közelében található, 1400-2200m tengerszint fölötti magasságon. Az extrém sízők és snowboardosok pályája, a 2015-ös snowboard világbajnokság színhelye. Kiépített bicikliútja megközelítőleg 140km hosszú.

Turracher Höhe

Logo Turracher HoeheTurracher Höhe üdülőközpont Karintia és Steierország határán található, 1400-2200m tengerszint fölötti magasságon. Egy 38 km-es sípályarendszer, egy tematikus park, valamint Európa leghosszabb alpesi hullámvasútja áll a turisták rendelkezésére.

Salzstiegl

salzstiegl

Salzstiegl 15 km-es sípályarendszer, Hirschegg település közelében található, 1300-1700m tengerszint fölötti magasságon. A térség teljes egészében magántulajdon. Télen a sízők, nyáron a motorsportok kedvelői használják.

Zauberberg - Semmering

zauberberg

A Zauberberg - Semmering üdülőközpont Bécstől 70 kilométerre található 1000-1360m tengerszint feletti magasságon. Sípályarendszer (14km) és biciklipark működtetői, kétévente világkupafutam színhelye műlesikló versenyszámban.