Szakoktatás
péntek, 2022. december 02., 14:12:44
Szakiskola

 

A Hargita Megyei Tanfelügyelőség által kiadott 2020. évi Középiskolai és szakiskolai felvételi tájékoztató ide kattintva letölthető.

Tartalmazza a 2020–2021-es tanév beiskolázási tervében szereplő szakokat, a középiskolai, a nappali, az esti, az állami szakiskolai, a speciális szakiskolai, valamint a duális szakiskolai képzési lehetőségekre vonatkozó információkat. A felvételi tájékoztató segít a VIII. osztályt végzett tanulóknak a továbbtanulási lehetőségek kiválasztásában, valamint további hasznos információkat tartalmaz a felvételire vonatkozó szabályozásokról, a gimnáziumok és szakközépiskolák általános adatairól, a 2020–2021-es tanév állami szakiskolai felvételi naptáráról stb.

 


 

A Hargita Megyei Tanfelügyelőség által kiadott 2019. évi Középiskolai és szakiskolai felvételi tájékoztató ide kattintva letölthető.

Tartalmazza a 2019–2020-as tanév beiskolázási tervében szereplő szakokat, a középiskolai, a nappali, az esti, az állami szakiskolai, a speciális szakiskolai, valamint a duális szakiskolai képzési lehetőségekre vonatkozó információkat. A felvételi tájékoztató segít a VIII. osztályt végzett tanulóknak a továbbtanulási lehetőségek kiválasztásában, valamint további hasznos információkat tartalmaz a felvételire vonatkozó szabályozásokról, a gimnáziumok és szakközépiskolák általános adatairól, a 2019–2020-as tanév állami szakiskolai felvételi naptáráról stb.

 


 

A Hargita Megyei Tanfelügyelőség által kiadott 2018. évi Középiskolai és szakiskolai felvételi tájékoztató ide kattintva letölthető.

Tartalmazza a 2018–2019-es tanév beiskolázási tervében szereplő szakokat, a középiskolai,  a nappali, az esti, az állami szakiskolai, a speciális szakiskolai, valamint a duális szakiskolai képzési lehetőségekre vonatkozó információkat. A felvételi tájékoztató többek között segíti a VIII. osztályt végzett tanulókat a továbbtanulási lehetőségek kiválasztásában, hasznos információkat tartalmaz a felvételire vonatkozó szabályozásokról, a gimnáziumok és szakközépiskolák általános adatairól, a 2018–2019-es tanév állami szakiskolai felvételi naptáráról.