Új munkalehetőségek Hargita Megye Tanácsánál

Pályakezdők jelentkezését várják elemző és on-line média felelős állásra

(0 Szavazat)54 megjelenítés

Szeptember 25-ig lehet jelentkezni a pályakezdők számára meghirdetett állásokra Hargita Megye Tanácsánál. A hét meghirdetett munkahely közül hat kezdő szakmai fokozatú szintű. Az elemzőiroda két, társadalomtudományok oklevéllel rendelkező munkatársat keres, akik szívesen foglalkoznának a megyénket is érintő társadalmi, politikai és gazdasági elemzésekkel. 

A sajtókapcsolatok részleg on-line média felelős munkakörbe keres tehetséges friss diplomást, akinek feladata Hargita Megye Tanácsa és alárendelt intézményei on-line népszerűsítése közösségi oldalon, ugyanakkor az intézmény megjelenésének nyomon követése az on-line felületeken. A feladatkövető részleg szintén munkatársat keres meghatározatlan időre. A  belső szabályozási részleg jogi oklevéllel rendelkező kezdő munkatársat alkalmazna. Szintén kezdő jelentkezését várja a gazdasági vezérigazgatóság. Mindezek mellett a programok lebonyolításáért felelős részleg legalább egyéves szakmai tapasztalattal rendelkező személy jelentkezését várja.

Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke fontosnak tartja megteremteni a frissen végzettek számára azokat a feltételeket, amelyekkel itthon alakíthatnak ki maguknak jövőképet.

– Szükségesnek tartom, hogy minden olyan lehetőséget megadjunk a megye fiataljainak, amelynek köszönhetően az oklevelek kézbe vétele után az első gondolatuk ne a külföldi munkavállalás legyen, minden lehetőséget biztosítanunk kell számukra, hogy itthon próbáljanak meg elhelyezkedni. Ennek érdekében sokat tehetünk, ha politikuskollégáim is napi szinten foglalkoznak a témával, és folyamatosan tesznek, teszünk a körülmények változtatása érdekében – hangsúlyozta a megyeelnök.

A beiratkozási iratcsomót Hargita Megye Tanácsa székhelyén lehet leadni a fent jelzett időpontig. A betöltetlen állásokról bővebb felvilágosítást és könyvészeti anyagot Hargita Megye Tanácsa menedzsment vezérigazgatóságának humánerőforrás részlegén kaphatnak az érdeklődők (132-es iroda, telefon: 0266-207700,1406, 1408-as mellék), illetve az intézmény weboldalán – http://hargitamegye.ro/hargita-megye-tanacsa/allashirdetesek/szerzodeses-allasok---20151002.html

A folyamatosan frissülő álláshirdetéseket ugyanakkor Facebook-oldalunkon is nyomon követhetik: https://www.facebook.com/Allashirdetes.HMT?fref=ts

Csíkszereda, 2015. szeptember 23.


[ Közéleti hírek ]

 

Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, július»
hkscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774