Tűzoltó felszerelések átadása a csíkajnádi önkéntes csapatnak

A Csíkajnádi Önkéntes Tűzoltók Egyesületének közleménye

(0 Szavazat)38 megjelenítés

2018. augusztus 26-án 15 órától került sor a csikajnádi tűzoltó szertárban a Hargita Megye Tanácsa által támogatott eszközök és felszerelések átadására a Csíkajnádi Önkéntes Tűzoltóknak. Immáron negyedszer pályázott sikeresen az egyesület és ezáltal minden önkéntes tag rendelkezik tűz védelmi ruhával és felszereléssel.

Az idén Hargita Megye Tanácsa 5570 lejjel 10 pár csizma, 6 tömlő és egy pompa vásárlását a tűzoltó egyesületeknek szánt program Védő felszerelések vásárlása az Önkéntes Tűzoltóknak című pályázat segítségével.

A Hargita megye tanácsa részéről Borboly Csaba elnök mondott beszédet, illetve adta át a felszereléseket valamint gratulált a sikeres pályázatért és támogatásáról biztosította a további terveik megvalósulásában. Izsák-Székely Lóránt polgármester köszöntötte az egybegyülteket és kiemelte az összetartást amit tapasztalt az ajnádi tűzoltók között. A polgármester elmondta, hogy a községben mindhárom tűzoltó alakulat a pályázatok segítségével rendelkezik illetve rendelkezni fog a bevetésekhez szükséges felszerelésekkel. Az önkormányzat a tavalyi év végén 15 000 lejre vásárolt felszerelést az önkormányzatnak. Szőgyör Domokos alparancsnok megköszönte a megyei tanács támogatását, illetve köszönetet mondott a Csíkszentmihályi Közbirtokosságnak is a támogatásért. Az eseményen átadták azt a tűzoltó autónak átalakított használt mentő autót amelyet Hargita Megye Tanácsának közbenjárásával kaptak és újítottak fel az ajnádi tűztoltók. Erőss Ferenc elnök ismertette a további terveiket, miszerint szeretnének egy használt tűzoltó autót vásárolni és a meglevő épületet feljavítani, hogy ott tárolhassák az autót, ezekhez kérte a jelenlevő vezetők segítségét.(Szőgyör Domokos)


[ Önkéntes tűzoltók ]

 

Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, április»
hkscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774