Székelyföld stand Bukarestben

(0 Szavazat)30 megjelenítés

Székelyföldet turisztikai desztinációként népszerűsítik az őszi bukaresti nemzetközi turisztikai vásáron interaktív standdal Hargita és Kovászna megye turisztikai egyesületei.
A Hargita Közösségi Fejlesztési Társulás és a Kovászna Megye Turizmusáért Egyesület mellett jelen van Hargitafürdő, Csíkszereda, Székelyudvarhely, Kézdivásárhely, valamint a csíkszeredai Fenyő szálloda képviselete.

„Hargita megye többnyire a téli programajánlatokat, karácsonyi, szilveszteri programcsomagokat népszerűsíti, illetve óránként lehetőséget biztosítunk egy kéthetes, a Hargita sírégióban használható ingyenes bérlet megnyerésére azok számára, akik regisztrálnak a Székelyföld standon. Ugyanitt húszszázalékos kedvezményt adunk azoknak, akik a vásár ideje alatt érdeklődnek a Hargita sírégióról” – számolt be Mezey Zsolt, a Hargita Közösségi Fejlesztési Társulás ügyvezető igazgatója.

A november 17. és 20. között megszervezett Romexpón a két megyét népszerűsítő turisztikai kiadványok és utazási csomagok mellett az érdeklődők a www.visitinharghita.ro honlap népszerűsítő filmjei által közelebbről is megismerhetik a vidéket.

Jánó Szabolcs, a Kovászna Megye Turizmusáért Egyesület ügyvezető igazgatója az esemény kapcsán kiemelte: „A bukaresti országos turisztikai vásáron az ünnepek közeledtével Háromszéket karácsonyi, valamint szilveszteri ajánlatokkal népszerűsítjük. Erre tíz különböző turisztikai csomagot készítettünk, amelyeket szóróanyag segítségével mutatunk be, illetve a www.viziteazacovasna.ro honlapunkon is megtalálhatók. Hogy a standunkat színesebbé tegyük, elhoztuk Kovászna megye hét csodáját is, amelyet virtuális szemüvegeken keresztül, 3D-ben tekinthetnek meg, valamint nyomtatott formában színezhetnek ki a bukaresti látogatók, kedvet kapva arra, hogy a térségünkbe látogassanak. Azt tapasztaltuk, hogy az érdeklődők többsége kedveli az interaktív népszerűsítési eszközöket korosztálytól függetlenül. Erre az alkalomra egy katalógust is készítettünk a csodákról, amely talán a legnagyobb népszerűségnek örvend. Egy másik népszerűsítési eszköz egy korábban elindított projektünk, az Off to Spas, amellyel a nyugat-európai turistaréteget szólítjuk meg, a balneoturizmust reklámozva. Az érdeklődők főként sízési, karácsonyi, szilveszteri, balneoturisztikai, illetve a túrázási lehetőségeket keresik.”

Bukarest, 2016. november 18.


[ Közéleti hírek ]

 

Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, július»
hkscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774