Sportfelszerelésekkel gazdagodtak a labdarugók

A Csíkszentmihályi Törekvés Sportegyesület közleménye

(0 Szavazat)48 megjelenítés

Július 21-én, szombaton a csíkszentmihályi focipályán átadásra kerültek azok a sportfelszerelések valamint edzéshez szükséges segédeszközök, amelyeket Hargita Megye Tanácsa támogatásával vásárolt a Csíkszentmihályi Törekvés Sportegyesület a felnőtt és utánpótlás csapatnak a Sportfelszerelések vásárlása a Csíkszentmihályi labdarugóknak című sport program keretén belül.

Fodor Zoltán pályázati felelős, a sportegyesület vezetője az átadáson elmondta, hogy az elmúlt években a IV., majd az V. ligában szerepelt a felnőtt csapat. Az utánpótlás képzés több évig szünetelt. A tavaly tavasszal a Székelyföldi Labdarugó Akadémia kezdeményezésére utánpótlás képzést indítottunk 60 csíkszentmihályi, ajnádi és vacsárcsi gyermeknek. Jelenleg 3 korosztályban 6-12 éves gyerekeknek hetente két edzést tart Németi Zsolt edző.

Az átadáson jelen volt Borboly Csaba Hargita Megye Tanácsának elnöke, aki elmondta, hogy azok a fiatalok, akikben már gyerekkorban kialakul a sport, a mozgás iránti szeretet, sikeresebb, fegyelmezettebb felnőttek lesznek, és meggyőződése, hogy Csíkszentmihály ifjúsági focicsapatának tagjai egytől egyig egészséges és sikeres felnőtté válnak majd. Az elnök arra bíztatott mindenkit, hogy kövessék a példájukat. mert Hargita Megye Tanácsa mindig támogatni fogja azokat a kezdeményezéseket, melyek az ifjúság érdekeit szolgálják.
Az eseményen részt vett Szentes Antal megyei tanácsos és Dobos László Csíkszentmihály község alpolgármestere.

A sportfelszerelések átadása után a gyerekek vették birtokba a focipályát, ugyanis első alkalommal került sor Törekvés kupára Csíkszentmihályon. A rendezvényen részt vett Csíkszépvíz U8 és U10-es csapata, Csíkszentdomokos U8-as csapata valamint a házigazda U8, U10 , U12-es csapatai. A bajnokság végén minden gyereket éremmel jutalmaztak a szervezők. (Fodor Zoltán)

Borboly Csaba Facebook bejegyzése az eseményről itt tenkinthető meg.


[ Közéleti hírek ]

 

Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, július»
hkscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774