Sportfelszereléseket kapott a Parajdi Sportklub

(0 Szavazat)32 megjelenítés

Átadták szeptember 24-én a Parajdi Sportklub szenior focicsapatának azokat a sportfelszereléseket, amelyekre Hargita Megye Tanácsának kiírásán pályáztak. A sikeres pályázatnak köszönhetően a megyei tanács ötezer lejjel támogatta a csapatot, a felszerelések átadásán Bokor Sándor, Parajd polgármestere mellett jelen volt Borboly Csaba megyeelnök is.

Bokor Sándor örömét fejezte ki, hogy a parajdiak akarnak futbalozni és a fejlesztések érdekében pályáznak, illetve hogy törekvéseikben partnerre találnak a megyei tanácsban. Az elöljáró kitért arra is, hogy a jelenlegi két parajdi csapatból egyet kellene alakítani, amely még magasabb színvonalon tudna játszani, hiszen a futbal is hozzájárul a község jó hírnevének öregbítéséhez és a turisztikai potenciál növeléséhez. A polgármester gratulált a megnyert pályázathoz, és megköszönte Borboly Csabának a megyei tanács támogatását.

Borboly Csaba is gratulált a csapatnak, mint mondta, évente találkoznak, ez azt jelenti, a csapat élni és fejlődni akar. Örül, hogy Parajd pályázatokból fejleszti a sportéletet, hiszen a Sóvidék Leader pályázatának köszönhetően sikerült korszerű pályát építeni, mondta. A focicsapatok kitartásra és jó példára ösztönöznek mindenkit, hiszen mozgási lehetőséget biztosítanak minden korosztálynak, tette hozzá, és megemlítette a mecenatúra lehetőségét, amelyben részt vállalhatnak például helyi vállalkozók, hiszen, mint kihangsúlyozta, szükség van a sportéletre.

A csapat vezetője, Nagy Attila azt mondta, büszke a fiatalokra és a csapatra, amelynek tagjai mind parajdiak. Úgy fogalmazott, ebben a csapatban helyi gyerekeket nevelt fel.

Csíkszereda, 2017. szeptember 24.


[ Közéleti hírek ]

 

Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, július»
hkscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774