Segítség a pályázóknak és a pályázatíró cégeknek egyaránt

A források lehívásában nyújt eligazítást Hargita Megye Fejlesztési Ügynöksége

(0 Szavazat)126 megjelenítés

Sok vállalkozó szeretne pályázatot íratni, de nem tudja, kihez forduljon, elvész az információáradatban – ezzel a problémával szembesültek Hargita Megye Fejlesztési Ügynökségének munkatársai a vállalkozói szférával folytatott egyeztetéseken. Ennek nyomán a Hargita Megye Tanácsa alintézményeként működő fejlesztési ügynökség olyan szolgáltatást indít, amely elsősorban a vállalkozói szférát célozza: a pályázni akaró magán- és/vagy jogi személyek kérdéseket küldhetnek az ügynökségnek, amelyeket az továbbít a pályázatíró cégeknek, a szakemberek válaszát pedig továbbítja a kérdést feltevőnek. 

Ennek célja a potenciális pályázók tájékoztatása és segítése, hogy le tudják hívni a forrásokat. Az érdeklődők az investinhargita.ro honlapon, a Hasznos információk – Pályázatok – Pályázati kérdések menüpont alatt küldhetik be kérdéseiket (direkt link: https://investinhargita.ro/hu/node/1334).

Emellett a fejlesztési ügynökség egy olyan platform elindítását tervezi a válaszadó szolgáltatás mellett, amelyen egy helyen megtalálhatók lesznek a Hargita megyei pályázatíró cégek elérhetőségi adatai. Ezzel is segítenék a vállalkozókat abban, hogy könnyebben megtalálhassák a szükséges információkat. A platform ingyenes népszerűsítési lehetőséget biztosít a pályázatíró vállalatoknak, amihez mindössze egy 2-3 perces, elérhetőségekkel kapcsolatos egyszeri bejelentkezést kell elvégezniük. A https://investinhargita.ro/hu/node/add/project-developer-companies linkre kattintva, egyszeri regisztrálással bérmentesen felkerülhetnek a Hargita megyei pályázatíró vállalkozások közé.

Csíkszereda, 2017. május 3.


[ Közéleti hírek ]

 

Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, július»
hkscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774