Önkéntes tűzoltók részére adó-vevő készülékek és B, C tömlők vásárlása

(0 Szavazat)32 megjelenítés

A Csíkcsicsói Katasztrófavédelem Egyesület 8.000 lej összegű pályázatot nyert a Hargita Megye Tanácsa - Programok, Projektek és Közbeszerzési Vezérigazgatóság által „Önkéntes tűzoltók részére adó-vevő készülékek és B, C tömlők vásárlása” című projekttel. A megvásárolt eszközök átadására szeptember 1-én, 16 órakor fog sor kerülni. 

Pályázatunk idei célja, az önkéntes tűzoltók számára a bevetés hatékonyabbá tétele, ezért adó-vevő készülékekre és B,C tömlők megvásárlására pályáztunk, melyet támogatott is a Hargita Megye Tanácsa, önrész hozzájárulással, ezt a helyi Közbirtokosság fedezte számunkra. Támogatásuknak, segítségüknek köszönhetően lehetővé tették, hogy a kitűzött céljainkat megvalósítsuk, és ezért továbbra is folytatni szeretnénk a pályázást.

Az önkéntes tűzoltóink tevékenységükkel fontos szerepet vállalnak a bevetéseken, a közösségépítésben, a tűzoltók és a civil lakosság közötti kapcsolat megteremtésében.  Egyre több rendezvényen, kulturális eseményen, falunapi rendezvényeken, szakmai képzésen vesznek részt valamint annak szervezésében, lebonyolításában is segítenek.

A pályázott eszközök nagyon fontosak voltak a tűzoltók számára, mivel a kommunikáció ezen eszközök révén sokkal hatékonyabbá válik bevetések és keresések alkalmával.

Hosszú távú tervként szerepel egy új jármű beszerzése, mely alkalmas lenne a hegyvidéki terepen való gyors kiszállásra, mivel területileg Piricske és Hargitafürdő, Csíkcsicsóhoz tartozik.


[ Önkéntes tűzoltók ]

Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, április»
hkscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774