Megújult a gyergyóalfalvi Fenek útja

(0 Szavazat)66 megjelenítés

Felújították Gyergyóalfaluban a Fenek útját, az út átadását november 24-én tartották a helyi lakosok, Gáll Szabolcs polgármester, Borboly Csaba és Barti Tihamér, a megyei tanács elnöke és alelnöke, valamint Bege Károly megyei tanácsos jelenlétében.  

Gáll Szabolcs elmondta, az útszakasz felújítására azért tudták kivitelezni, mert a megyei tanács községi utak felújítására pénzt különített el. – Úgy gondolom a munkálatokat jól kivitelezték, örülünk, hogy  ismét könnyen lehet közlekedni a forgalmas útszakaszon – emelte ki a polgármester.

Barti Tihamér elmondta, jó látni, hogy Alfalun most már látszik, hogy elindult a fejlődés útján és évről évre egyik sikeres projekt követi a másikat, köszönhetően annak, hogy Hargita Megye Tanácsa együtt tud dolgozni a helyi önkormányzattal.

– Továbbra is azon kell gondolkodnunk, hogyan tudunk olyan beruházásokat hozni egy térségbe, amely előmozdítják annak fejlődését, erre úgy látom van nyitottság – mondta Barti Tihamér, alelnök.
Bege Károly tanácsos szerint jó helyre került a pénz és jó látni, hogy jó ütemben haladnak a munkálatok.

Borboly Csaba reményét fejezte ki, hogy további beruházásokra is sor kerül Alfaluban, hiszen ahol a lakosság együtt akarja a fejlődést, a változást ott megvan a megfelelő akarat és erő a munkára.

– Azon kell gondolkodjunk, hogy mi a következő lépés, hogyan tudunk munkahelyet létesíteni a térségben, minél több turistát idecsalogatni, segíteni a vállalkozókat, használjuk ki lehetőségeinket – hangsúlyozta a megyeelnök, hozzátéve, hasonló összefogással képesek az önkormányzatok sikeres beruházásokat megvalósítani.


Csíkszereda, 2015. november 24.


[ Közéleti hírek ]

 

Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, július»
hkscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774