Lezajlott a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház menedzseri vizsgája

Dr. Konrád Judit a „befutó”

(0 Szavazat)47 megjelenítés

Ketten jelentkeztek a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház menedzseri vizsgájára. A 2019. február 28-án nyitott vizsga keretében – előzetes bejelentkezéssel bárki részt vehetett rajta - mutatták be elképzeléseiket a jelöltek. A vizsgabizottság – Zonda Erika, a kórház Adminisztrációs Tanácsának elnöke, Dr. Finta Hajnal és Dr. Gáspárik Ildikó szakemberek, valamint Antal Renáta titkár – döntése értelmében a menedzseri vizsga nyertese Dr. Konrád Judit.

– Hosszú ideje nincs állandó menedzsere a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórháznak, hiszen az utóbbi években folyamatosan ideiglenes menedzserek töltötték be ezt a tisztséget. Ez nagyon megnehezíti a munkát, hiszen emiatt nem lehet versenyvizsgákat tartani, több főosztályvezetői állás, az orvosigazgató, a gazdasági igazgató ideiglenesen van betöltve. Ez az állapot senkinek nem tesz jót, nehéz úgy életpályát, karriert tervezni, hogy fél évre szól valakinek a megbízatása. Nehéz tervezni, célokat meghatározni, hosszútávon gondolkodni, annak tudatában, hogy a megyei tanács elnöke félévente kell újabb megbízást adjon – mondta Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke. Hozzátette: Bízom benne, hogy színvonalas vizsga volt, ahol a jobban felkészült szakember győzött. De mivel két jelentkező volt, igényt tartunk a másik jelentkező munkájára is és hiszem, hogy tudunk olyan lehetőségeket felmutatni számára, amely a kórház és a megye érdekeit tartja szem előtt és a jelöltnek is megfelel. Remélem, mindenki elfogadja az eredményt és kezdődhet a munka, hiszen a nagy terveink vannak, hat-tíz éven belül egy modern klinikává szeretnénk alakítani a csíkszeredai kórházat.

– Gratulálok a régi, ideiglenes megbízott menedzsernek, a nyertesnek, Dr. Konrád Juditnak, hiszen amióta ő vezeti a kórházat, látványosan előre mozdultak a dolgok, a kórház elindult a fejlődés útján. Remélem, végre nyugodt hangulatban stabilizálódhatnak a dolgok, nem lesz szükség több vizsgára, és mindenki jó hangulatban végezheti a munkáját annak érdekében, hogy Hargita megye egy biztonságos, fejlett egészségügyi ellátással rendelkező megye lehessen – folytatta Borboly Csaba.

A törvények értelmében az eredmények kifüggesztésétől számított 24 órán belül lehet óvást letenni a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház titkárságán.

Csíkszereda, 2019. március 1.


[ Közéleti hírek ]

 

Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, július»
hkscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774