Több száz fénykép a téli Hargitáról

( Szavazat)71 megjelenítés
A Tél a Hargitán című fotópályázat díjátadóval egybekötött eredményhirdetését tartották április 29-én, hétfőn délelőtt Csíkszeredában, Hargita Megye Tanácsának épületében. A Hargita-hegység Fejlesztéséért Egyesület azzal a céllal hirdetett fotópályázat-sorozatot tavaly ősszel, hogy a fotósok segítségével – akik mind a négy évszakban fényképeznek a Hargitán – felhívja a figyelmet a környezeti nevelés fontosságára. Az eseményen jelen volt Fülöp Otília, a Hargita-hegység Fejlesztéséért Egyesület elnöke, Ferencz Csaba, az egyesület programvezetője és Máté Lehel, a fotópályázat koordinátora. 
 Ferencz Csaba örömét fejezte ki, hogy az őszi fotópályázathoz képest a téli kiírásra már jóval több résztvevő nevezett be, több száz kép gyűlt össze. A legjavából egy albumot is összeállítottak, ebből kaptak egy-egy tiszteletpéldányt a díjazottak és a megjelentek.
Ezt követően köszöntötte a résztvevőket és átadta a díjakat a Hargita-hegység Fejlesztéséért Egyesület elnöke. A fotópályázat első helyezettje a marosvásárhelyi Szentannai Róbert Attila, a második Babecz Ákos Budapestről, harmadik díjas pedig Gábor Lajos Máréfalváról. Dicséretben részesült a székelyudvarhelyi Sebestyén Bettina és a csíkszeredai Fodor István.
A díjátadó végén meghirdették a Tavasz a Hargitán című fotópályázatot, amelyre már lehet jelentkezni. A pályázaton részt vehet minden fotós életkortól, foglalkozástól és lakóhelytől függetlenül, aki érdeklődik a téma iránt. Olyan tavaszi tematikus fényképeket várnak, amelyeket a Hargita-hegység területén készítettek.
A részletes kiírás megtekinthető az egyesület honlapján: http://hargitahegyseg.hargitamegye.ro/index.php/hu/hirek-oldalmenu/friss-hirek/146-tavasz-a-hargitan, a beküldött alkotásokat közzéteszik az egyesület közösségi oldalán: https://www.facebook.com/hargitahegyseg.
 
Csíkszereda, 2013. április 29.
 
Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, május»
hkscpsv
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774