Fotópályázat Ember és természet címmel

(0 Szavazat)113 megjelenítés

A Hargita Közösségi Fejlesztési Társulás fotópályázatot hirdet Ember és természet címmel.  A fejlesztési társulás fő célja hosszú távú együttműködési kapcsolatok kialakítása és fenntartása Hargita megyei önkormányzatokkal, olyan projektek megvalósítása, amelyek fellendítik és népszerűsítik a megyei turizmust, illetve elősegítik a természetvédelmi területek megőrzését.

A pályázatra nyári tematikus fényképeket várnak három fő témakörben. Az első a Vissza a természetbe, a városi hétköznapjait a betondzsungelben töltő, hétvégén vagy egyedi alkalommal a természetben néhány órát, napot eltöltő emberek találkozása a lehengerlő tájjal, a tiszta levegővel, a színkavalkáddal. Másik fő témakör A táj szépsége, amikor előtérben van az ember, háttérben a természet. Harmadik témakör a Család a természetben, amelyben a családi pillanatokat megragadó fényképeket kell készíteni, amikor együtt a család, közös program, lehengerlő a környezet, maradandóak az élmények.

Mivel emberről és természetről van szó, az eredetiséget, természetességet, emberközelséget, ember és természet kiegészítését bemutató fotókat várnak, úgymint túrázó, sziklamászó emberek vagy bicikliző család, esetleg lehet kaszáló, munkálkodó ember stb.

A fotópályázat első helyezettje 400 lejt és egy fotókönyvet kap a beküldött munkákból, a második helyezett 250 lejjel és egy fotókönyvvel gazdagodik a beküldött munkákból, a harmadik helyezett pedig 150 lejt és ugyancsak egy fotókönyvet kap a benevezett alkotásokból. A díjazás nem témánként lesz, hanem összesített formában.

A beküldés határideje 2014. szeptember 25., az eredményhirdetés szeptember 30-án lesz.

A fotókat az info@adiharghita.ro e-mail címre várják, minden pályázótól maximum 5 darab pályamunkát fogadnak el. Beküldéskor fel kell tüntetni a nevet és telefonszámot, valamint a fénykép készítésének helyszínét. Csak Hargita megye területén készült fotókkal lehet pályázni. Elfogadják, ha a fénykép a verseny kiírása előtt készült, de beleillik a témakörbe. A képeket a következő linken lehet nyomon követni: www.facebook.com/ADI.Harghita vagy a www.adiharghita.ro honlapon.

Ugyanakkor a pályázaton részt vevők elfogadják és egyetértenek azzal, hogy a Hargita Közösségi Fejlesztési Társulás bárhol, bármikor felhasználhatja és közzéteheti a beküldött anyagokat a készítő nevének megjelölésével. A nyerteseket telefonon és e-mailben értesítik.

 

Csíkszereda, 2014. augusztus 27.

Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, május»
hkscpsv
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774