Wellnessközpont létrehozását tervezik Székelykeresztúron

( Szavazat)46 megjelenítés
Wellnessközpont létesítését tervezi Székelykeresztúr polgármesteri hivatala és Hargita Megye Tanácsa a városban. A létesítmény felépítéséhez elkészültek a tervek, a beruházás megkezdése előtt azonban fontosnak tartották jó példák megtekintését, ezért Homoródfürdőre látogatott Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke, Rafai Emil, Székelykeresztúr polgármestere, illetve a két intézmény szakemberei.  
 A helyszínen Benedek Lukács, a homoródfürdői Lobogó Panzió tulajdonosa osztotta meg a nemrég kiépített wellnessközpont kialakításával kapcsolatos tapasztalatait, és beszélt a felmerülő nehézségekről, buktatókról. Homoródfürdőn a komplex wellnessközpontot tavaly decemberben nyitották meg, ahol a nagy medence mellett száraz- és gőzszaua, sószoba, sós medence, pezsgőfürdő is várja a látogatókat. Benedek Lukács elmondása szerint nagyon nehéz a fürdő kialakításához szükséges minőségi alapanyagokat beszerezni, és megfelelő szakembereket találni, de odaadással és kemény munkával meg lehet valósítani.
Borboly Csaba gratulált a vállalkozónak, és örömét fejezte ki, amiért nemcsak külföldön, hanem a megyében is láthatunk sikeres vállalkozásokat, amelyek kiváló példaként szolgálhatnak vállalkozó kedvű társaiknak. Ugyanakkor kiemelte, csak akkor érdemes nekifogni a fürdő építésének, ha van megvalósítható elképzelés annak működtetésére, hiszen számos szomorú példa is van a megyében, hogy felépítették a fürdőt, de nem tudják működtetni, és kihasználatlanul áll az értékes beruházás.
 
Csíkszereda, 2013. március 12.
 
Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, július»
hkscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774