Újabb lehetőség a székelyföldi termelőknek

( Szavazat)53 megjelenítés
Székely termékek kerülhetnek a CBA polcaira is
Levelet adott fel a csíkszeredai postahivatalnál Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke Kovászna és Maros megye tanácselnökének, valamint a székelyföldi termelőknek április 8-án, amelyben arra kéri a címzetteket, segítsenek megszervezni egy székelyföldi termékbemutatót a CBA magyarországi üzletlánc számára, illetve készítsék elő termékeiket erre az eseményre.
 
Hargita Megye Tanácsa a magyarországi Cora üzletláncban való sikeres megjelenést követően idén bővíteni szeretné a székely termékek anyaországban való bemutatkozási lehetőségét. Ezúttal a CBA magyarországi üzletlánc polcaira szeretné eljuttatni a székely termékeket, újabb esélyt adva a régió vállalkozóinak termékeik szélesebb körben való értékesítésére, valamint hogy felhívják a nagyvilág figyelmét minőségi termékeikre.
Borboly Csaba a székely tanácselnököknek és termelőknek – köztük román termelőnek is – címzett levelekkel együtt a CBA magyar üzletlánc vezetőségének is küldött levelet, amelyben meghívta az április 29-i Marosvásárhelyre tervezett termékbemutatóra.
– Azt szeretnénk, hogy a székelyföldi termékek minél több üzletlánc polcain elérhetőek legyenek, és ezáltal újabb munkahelyek létesüljenek ebben a térségben. Hiszünk abban, hogy az itteni hagyományos vagy akár ipari termékek versenyképesek, jó minőségűek, képesek plusz jövedelmet hozni az ittélők számára, és ezáltal hozzájárulnak az itthonmaradáshoz is. Ugyanakkor a jó minőségű székely termékek turistacsalogatók is lehetnek. Bízom abban, hogy a CBA számára szervezett termékbemutatón sok értékes termék lesz bemutatva, amelyek vevőkörre találnak a CBA üzletlánc 3900 magyarországi üzletében, sőt a CBA-nak közel száz üzletből álló hálózata van Romániában is, így ezen a hálózaton keresztül a székely termékek elérhetővé válhatnak Erdélyben vagy akár Székelyföldön is – nyilatkozta a levelek feladásakor Borboly Csaba.
Csíkszereda, 2011. április 8.
  
Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, július»
hkscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774