Székelyföldi Családok Napja

( Szavazat)37 megjelenítés
A székelyföldi összefogás újabb eredményeként párhuzamosan két helyszínen szervezik meg Székelyföldi Családok Napja rendezvénysorozatot 2011. szeptember 10-én: Hargita megyében a gyergyószárhegyi Tatárdombnál, Kovászna megyében pedig a kézdivásárhelyi Koordináló Központ udvarán várják a kikapcsolódásra, találkozásra, tapasztalatcserére vágyó székely családokat.
 
 
Hargita és Kovászna Megyék Tanácsai, Gyergyószárhegy Polgármesteri Hivatala, a Csíki Anyák Egyesülete, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány és a Caritas együttműködésében szervezik a Tatárdombnál a Székelyföldi Családok Napja Hargita megyei rendezvényeit, ahol gazdag program várja a résztvevőket. Ismét felszelik a székelyföldi családok kenyerét, kiselőadásokon, kerekasztal-beszélgetéseken vehetnek részt a székelyföldi családok jövője témában, megnézhetik a Székely Vörös Darabont Díszőrségváltást, és bemutatják a Székelyföldi Legendáriumot is, de nem maradnak el a már megszokott játékok, arcfestés, bográcsolás sem. Hargita Megye Tanácsa autóbuszjáratot indít Csíkszeredából Gyergyószárhegyre. Rossz idő esetén a rendezvénysorozatot a gyergyószárhegyi sportcsarnokban tartják.
 
Hasonlóan gazdag program várja a Kovászna megyei családokat Kézdivásárhelyen, Kovászna és Hargita Megyék Tanácsai, illetve a Kovászna Megyei Szociális Gondozási és Gyermekvédelmi Vezérigazgatóság szervezésében: kézműves foglalkozásokon, vetélkedőkön, intézménylátogatáson vehetnek részt, de itt sem marad el a Székelyföldi családok kenyerének felszelése és a szülőket megcélzó szakmai előadások sem.
 
A szervezők szeretettel várják Székelyföld családjait, kicsiket és nagyokat egyaránt.
  
Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, április»
hkscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774