Székelyföld ismét bemutatkozott a Romexpón

( Szavazat)32 megjelenítés
Ismét hatalmas érdeklődéssel fogadták a Székelyföld-standot a TTR–Románia Turisztikai Vásáron, amelyet a bukaresti Romexpo kiállítócsarnokaiban szerveztek, immár 26. alkalommal. A Hargita, Kovászna és Maros megye közös standjával zajló vásár november 3–6. között tartja nyitva kapuit
.
 
A Székelyföld-stand az idei évben is egyedi dizájnnal rendelkezik, és a 90 négyzetméter felületen összesen 12 turisztikai vállalkozó és önkormányzat mutatja be turisztikai látványosságait, valamint ajánlatait a székely megyékből. November 3-n, a nyitónapon 12 órától a standnál székelytermék-kóstolással várták az érdeklődőket, melynek hivatalos megnyitóján részt vett Tánczos Barna vidékfejlesztési államtitkár és Klárik László, Kovászna megye menedzsere.
 
Külön kiállítóstand mutatta be a Hargita és Kovászna megye értékeinek és hagyományainak turisztikai termékként való értékesítése című projektet, amelyre a két megye tanácsa közösen nyújtott be és nyert támogatást a Turisztikai és Regionális Fejlesztési Minisztériumnál a Regionális Operatív Program 5.3-as beavatkozási területén. A Tündérkert kapuja stand az első terméke a Székelyföld népszerűsítési folyamatának. Itt mutatták be először az egységes jelvényt és jelmondatot, ugyanakkor az érdeklődők reklámanyagokon, érintőképernyős infópulton, valamint idegenvezető által nyerhettek betekintést a két megye turisztikai látványosságaiba.
 
– Immár elmondhatjuk, hogy a három megye Székelyföld-standja állandó vendég Bukarestben, a Romexpón rendezett különböző kiállításokon – nyilatkozta a fentiek kapcsán Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke. – Sőt ezen a vásáron egyenesen két standdal vagyunk jelen, hogy tovább erősítsük a Székelyföld-brandet. Elmondható, hogy kezdeményezésünk sikeres, és bízom benne, hogy a Hungexpón és a Romexpón való jelenlétünkkel egyre növekszik az érdeklődés a székelyföldi termékek, kínálatok iránt.
 
 
 
Bukarest, 2011. november 3.
 
Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, július»
hkscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774