Nagy az érdeklődés az önkéntes tűzoltók részéről

( Szavazat)40 megjelenítés
Hargita Megye Tanácsa április 18-án, csütörtökön Gyergyószentmiklóson ismertette pályázati programjait, az alábbi területeken: ifjúság, család, sport, kultúra, turisztika és a tűzoltó-egyesületek támogatása. 
 Zonda Erika, a Programok és Alárendelt Intézmények Vezérigazgatóságának vezetője hangsúlyozta, hogy a kiírások célja a civilszervezetek támogatása, és hogy az idei évben két programmal bővült a pályázási lehetőségek száma: a családoknak szóló tevékenységek és az önkéntes tűzoltók egyesületeinek támogatásával. A bemutatón a gyergyói térség összes önkéntes tűzoltó-egyesületének parancsnoka részt vett, akik aktívan hozzászóltak az elmondottakhoz. Zonda Erika ismertette azt is, hogy mit kell tartalmazzon egy pályázati csomag, hogy történik a pályázatok meghirdetése és benyújtása.
Gál Tamás, aki az online pályázatokért felel, elmondta, hogy az internetes pályázás egyelőre csak az ifjúsági kiírásoknál lehetséges. A jövőben ezt szeretnék kiterjeszteni más programokra is.
Sokan voltak még, akik a Hargita megyei népviseletek támogatási programja iránt érdeklődtek, a tavalyi évtől ugyanis erre is van lehetőség. A program célja népviseleti darabok elkészítése/beszerzése a román törvényeknek megfelelően létrehozott és bejegyzett közjogi és magánjogi, jogi és természetes személyek részére, ezáltal népszerűsítve és serkentve a Hargita megyei kulturális életet és értékeket.
 
Gyergyószentmiklós, 2013. április 18.
 
Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, április»
hkscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774