Megyei és országos versenyek díjazottjai

( Szavazat)25 megjelenítés
“Ha hajót akarsz építeni, ne hívj össze embereket, hogy tervezzenek, szervezzék meg a munkát, hozzanak szerszámokat, vágjanak fát, hanem keltsd fel bennük a vágyat a nagy, végtelen tenger iránt.” (Antoine de Saint-Exupéry)
 
 
Megyei-és országos tantárgyversenyeken kiemelkedő eredményeket elért diákokat és felkészítő tanáraikat díjazták 2011. szeptember 29-én a Segítő Mária Gimnázium dísztermében a Hargita Megyei Tanfelügyelőség szervezésében, Hargita Megye Tanácsának anyagi támogatásával.
Az ünnepségen hozzávetőlegesen 650 diák és 350 tanár vehetett át elismerő oklevelet és értékes könyvadományokat Hargita Megye Tanácsának támogatásával, a tudományágak számos területéről.
Ferencz S. Alpár, Hargita Megye főtanfelügyelője Antoine de Saint-Exupéry szavaival: “Ha hajót akarsz építeni, ne hívj össze embereket, hogy tervezzenek, szervezzék meg a munkát, hozzanak szerszámokat, vágjanak fát, hanem keltsd fel bennük a vágyat a nagy, végtelen tenger iránt” fejezte ki elismerését a megye diákjainak és tanárainak, akik a kötelező hétköznapi tevékenység elvégzésén túl, fáradtságos munkával vállalták a tudomány ápolásának és továbbadásának nemes feladatát. „Olyan tanárok ülnek itt, akik felkeltették a vágyat a végtelen tenger iránt, és olyan diákok, akik belevágtak ebbe a csodálatos utazásba, amely ismeretszerzést, és ugyanakkor kemény munkát jelent.”- mondta a főtanfelügyelő.
„Elismerés és köszönet illet mindenkit, akik ebben az alkotó munkában részt vettek- tanárokat, diákokat, és a szülőket, családokat is, akik támogatták a gyerekeket a felkészülés folyamatában- mondta Raffain Zoltán megyei tanácsos Hargita Megye Tanácsának képviseletében. „Azt kívánom, hogy a jelenlévő diákok az élet iskolájában is hasonló eredményeket érjenek el, és legyenek Székelyföld kimagasló, építő állampolgárai.”- fejezte ki elismerését Raffain Zoltán.
 
 
Csíkszereda, 2011. szeptember 29.
 
  
Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, július»
hkscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774