Insight projekt rajzkiállítás és díjazás

( Szavazat)30 megjelenítés
A Hargita Megye Tanácsa által lebonyolított Insight projekt keretében meghirdetett Az egészséges táplálkozás színes világa című rajzversenyre beérkezett munkák kiállítására és díjazására került sor június 8-án, a megyeháza galériájában.
Az egészséges táplálkozást népszerűsítő rajzversenyt Hargita Megye Tanácsa az INSIGHT projekt részeként szervezte meg székelyudvarhelyi, csíkszeredai és gyergyószentmiklósi óvodások és kisiskolások számára.
 
A versenyre több mint 250 rajz érkezett be, melyek hűen tükrözik a felnövekvő generáció egészséges táplálkozásról és életmódról alkotott sajátos látásmódját.
Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke köszöntötte a gyerekeket, és kihangsúlyozta az egészséges életmód fontosságát, ugyanakkor örömét fejezte ki, amiért sok gyerek bekapcsolódott a rajzversenybe, hiszen ezáltal is ki tudják fejezni gondolataikat, érzésvilágukat a helyes táplálkozásról.
Ferencz S. Alpár főtanfelügyelő a gyerekekhez intézet szavaiban kihangsúlyozta, hogy az oktatásnak és a nevelésnek az iskola kapuin kívül is folytatódnia kell, éppen ezért üdvözölte a kezdeményezést, ugyanakkor köszönetét fejezte ki a pedagógusoknak, akik a gyerekeket a munkára ösztönözték.
A gyerekek képeit Siklódy Ferenc tanár és képzőművész méltatta.
Nemcsak a verseny díjazottjai örülhettek, hiszen a rajzpályázatban résztvevő minden diák emléklapot, és az egészséges életmódot népszerüsítő kifestős könyvet kapott, ezzel is ösztönözve őket az egészséges életmódra.
A kiállítás június 10-ig tekinthető meg a megyeháza galériájában.
 
Csíkszereda, 2011. június 8.
  
Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, július»
hkscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774