Hozta az elvárt eredményt a harmadik Székelyföld stand

( Szavazat)27 megjelenítés

Elégedettek az október 21–24. között megrendezett Románia Turisztikai Vásárán felállított Székelyföld stand sikerével a szervezők és kiállító vállalkozók egyaránt.

A Romexpo kiállítótermében berendezett 108 négyzetméteres kiállító-felület a négy nap alatt sokszor kevésnek bizonyult, holott a válság miatt összességében 50%-kal kevesebb szolgáltató cég volt jelen.

Ennek ellenére Székelyföld turisztikai ajánlatát képviselő Hargita, Kovászna és Maros megyei kiállítók számára meghozta a vásár a várt sikert. A központi elhelyezésű kiállítóhely és a következetes részvételnek köszönhetően maradék nélkül elkeltek a székelyföldi turisztikai egységek téli-, illetve szilveszteri ajánlatcsomagjai.

Székelyföld sikerét meglovagolva a szervezők jövőre még nagyobb felületen szeretnék bemutatni a térség természeti szépségeit és turisztikai vonzerejét. Erre támaszt nyújthatnak Hargita Megye Tanácsa által megnyert pályázati támogatások, amelyek költségvetésébe bele van foglalva egy nagyobb kiállító-felület bérlése a következő vásárokon. Emellett a következő vásárokon a Hargita megyei szolgáltatók külön standokkal is képviseltetni fogják magukat.

- Hargita Megye Tanácsának a turizmus fejlesztésére létrehozott munkacsoportja sikerként könyvelheti el a vállalkozók önállósodási terveit is, hiszen a cél az volt, hogy összefogva, egymásra kölcsönösen támaszkodva felhívjuk magunkra a figyelmet. Kiteljesedett szolgáltatási rendszert bemutatva ide csábítjuk a kikapcsolódni vágyókat. Ezzel az elvvel nem ellenkezik a külön stand, hiszen ott nyílik alkalom az egyedi szolgáltatások bemutatására. Így teljesedik ki Székelyföld népszerűsítése – vélekedett Borboly Csaba megyei tanácselnök.

Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, július»
hkscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774