Éves beszámoló a megyei tanácsnál

( Szavazat)55 megjelenítés
Hargita megye polgármesterei, szenátorai, képviselői és megyei tanácsosai jelenlétében tartották Hargita Megye Tanácsának és alárendelt intézményeinek éves beszámolóját. „Így az év végén beszélnünk kell arról, hogy mi volt jó és mi volt rossz a 2009-es évben, a polgármesterek, a megyei tanácsosok, parlamenti képviselők, szenátorok és a prefektúra együttes munkájáról. Úgy gondolom, van amire büszkék lennünk, bár az RMDSZ nem volt kormányon ellenzékből is olyan beruházásokat tudtunk megvalósítani, amelyek az itt élő emberek mindennapi életét könnyítik meg” – mondta Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke megnyitóbeszédében. Ezt a megyei tanács alintézményeinek éves beszámolója követte.
Többek között a megye költségvetésének alakulásába, az Urbanisztikai Igazgatóság, a Fejlesztési Igazgatóság, a Vidékfejlesztés és Programok Igazgatóság, a Vagyongazdálkodási Igazgatóság, a Megyei Utak és Közszállítás Igazgatósága, a Közszolgáltatások Igazgatósága, a Humánerőforrás Iroda, a Közigazgatási Osztály, a Jogi, Gyámhatósági, Beadványok és Közérdekű Információk Igazgatóság, a Fejlesztési Ügynökség, a Szociális és Gyermekvédelmi Igazgatóság, az Energiatakarékossági Közszolgálat, a Kulturális Központ és a Salvamont Közszolgálat tevékenységébe nyerhettek bepillantást a jelenlevők.
A rendezvényen részt vett Gyerkó László szenátor, Korodi Attila képviselő, Ladányi László alprefektus, Petres Sándor Hargita Megye Tanácsának alelnöke, a megyei tanács frakciói és Birtalan József megyemenedzser.
 
Csíkszereda, 2009. december 29.
 
 
  
Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, július»
hkscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774