Csíkszeredában ülésezett a Központi Régió Fejlesztési Tanácsa

( Szavazat)35 megjelenítés
A Központi Regionális Fejlesztési Ügynökség, Hargita Megye Tanácsával közösen, április 13-án Csíkszeredában szervezte meg a Központi Régió Fejlesztési Tanácsának soros ülését. A rendezvénynek otthont adó megyeházán Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke köszöntötte a jelen lévő megyeitanács-elnököket, polgármestereket, helyi tanácsok, illetve a REGIO program kivitelezésében szerepet játszó civil szervezetek képviselőit, valamint Bányai Gábort, Bács-Kiskun Megye Önkormányzatának elnökét, aki Hargita megye testvérmegyéjének képviseletében vett részt a tanácskozáson. Borboly Csaba felszólalásában elmondta:
 
– Örömünkre szolgál, hogy megyénkben tartjuk a fejlesztési tanács ülését, ugyanis ez jó alkalom arra, hogy megosztva egymással tapasztalatainkat az elkövetkező hét évben fejlesztéseink és a pályázati kiírások összhangban legyenek. Hargita Megye Tanácsa mostanáig 15 pályázatot nyújtott be az Európai Unióhoz a Központi Régió Fejlesztési Tanácsának segítségével, és nyolc pályázat pozitív elbírálásban részesült, úgyhogy kijelenthetjük, van tapasztalatunk e téren.
A Hargita megyei tanácselnök felszólalásában köszönetet mondott a Központi Fejlesztési Régió munkatársainak pozitív hozzáállásukért, és külön kiemelte a Hargita megyei kirendeltség munkatársait, akik munkájának köszönhetően a megye rövid idő alatt juthat pályázati forrásokhoz. A Tamás Sándor Kovászna megyei tanácselnök vezette ülést követően a Stratégiai Értékelés és Koordináció Regionális Bizottságának tagjai tanácskoztak.
Csíkszereda, 2011. április 13.
  
Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, július»
hkscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774