Újra meghirdetik a kórházmenedzseri állást Csíkszeredában

(0 Szavazat)55 megjelenítés

Várják a jelentkezőket a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház menedzseri tisztségének betöltésére, iratkozni április 25–május 25. között lehet, a versenyvizsgát június 2–6. között tartják.

A Hargita Megye Tanácsa alárendeltségébe tartozó intézmény vezetői tisztségének megpályázására várnak minden jelentkezőt, aki a feltételeknek megfelel. A széles körű tájékoztatás érdekében a hirdetés magyarul és románul is több helyen megjelenik, így a Viața medicală című egészségügyi szaklapban, helyi és regionális újságokban, a megyei tanács és a kórház honlapján, kifüggesztik a kórház hirdetőtáblájára, illetve televíziócsatornák is bemondják.
A hirdetések a vizsga feltételeit is tartalmazzák, amelyek módosultak a legutóbbi kiíráshoz képest: a jelentkezőnek a munkaszerződés megkötésének időpontjában rendelkeznie kell egy legalább három hónapos posztgraduális menedzsmenti vagy egészségügyi menedzsmenti képzés elvégzését igazoló oklevéllel. A módosítás abban áll, hogy korábban a versenyvizsga időpontjában befejezett kellett legyen a szakirányú tanulmány, illetve a törvény nem határozta meg a képzés minimum időtartamát. Az állás megpályázására várják azokat is, akik korábban már jelentkeztek.
Hargita Megye Tanácsa elnöki rendelettel fogadta el a módosítást az alárendeltségébe tartozó egészségügyi intézményekre vonatkozóan. Így az említett feltételnek teljesülnie kell azon személyek esetében, akik megpályázzák a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház menedzseri tisztségének betöltését, vagy rendelkezniük kell mesteri vagy doktori oklevéllel egy akkreditált felsőoktatási intézmény egészségügyi menedzsment, gazdaság vagy adminisztratív szakáról.
A módosítást a 2006/95-ös egészségügyi törvény változásai indokolták, amelyet a 2014/2-es sürgősségi kormányrendelettel újítottak meg, ez a 104-es Hivatalos Közlönyben jelent meg február 11-én.
Mint ismeretes, a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház menedzseri tisztségére korábban meghirdették a versenyvizsgát, amelyen az egyetlen jelentkező sikertelenül vizsgázott.

Csíkszereda, 2014. április 25.

Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, július»
hkscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774