Sportrendezvényekben bővelkedő hétvége

(0 Szavazat)29 megjelenítés

Felcsíki Közbirtokosságok Kupája

Az elmúlt hét végén Csíkkarcfalva és Csíkszereda adott otthont az új jégkorongidény első nemzetközi tornájának, a Felcsíki Közbirtokosságok Kupájának. 

A jégkorongtornán a HSC Csíkszereda, a gyergyószentmiklósi Progym, a bukaresti Steaua és a Debreceni HK mérkőzött. A három nap után az alábbi végeredmény született: első helyen végzett 8 ponttal Debrecen, második helyezett 7 ponttal Csíkszeredai HSC, harmadik a Progym (3 pont), negyedik a Bukaresti Steaua (0 pont).
A Felcsíki Közbirtokosságok Kupáján a szervezők kérésének eleget téve részt vett Szentes Antal megyei tanácsos, aki Hargita Megye Tanácsa nevében adott át díjakat.

 

Tatami szőnyegeket kaptak a karatésok
A szépvízi sportcsarnokban szombaton, augusztus 30-án tartották meg a Székely-Inter Klub Kupát, ez alkalommal Szentes Antal megyei tanácsos adta át ünnepélyes keretek között a tatami szőnyegeket a csíkszépvízi Sic-Szépvíz-Karate-Do Sportklubnak. a csíkszépvízi karate-sportklub Hargita Megye Tanácsa sporttevékenységek támogatására kiírt pályázatán nyert finanszírozást, az alakulat a 2600 lej értékű támogatást tatami szőnyegek vásárlására fordította. Hargita Megye Tanácsa kiemelt hangsúlyt fektet a sporttevékenységek segítésére, az élsport és a tömegsport támogatására egyaránt.

 

Edzőtábor Tusnádfürdőn
A Vendor Sportklub Tusnádfürdőn tartotta edzőtáborát, ahol a fiatalok nagy odaadással készültek a Székelyföldi Kosárlabda-vetélkedőre, amelyet Csíkszeredában rendeznek meg. Vass Imre, a sportklub vezetője elmondta, hogy ez a felkészítő nagyon szükséges az elkövetkező bajnokságban, több tényező hozzájárul, mint a szubalpin éghajlat, a jól felszerelt sportcsarnok és nem utolsósorban a szállás és étkezés megfelelő kalóriával. Hargita Megye Tanácsa ebben az esetben is támogatja a sportolók felkészülését.

 

Csíkszereda, 2014. szeptember 1.

Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, július»
hkscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774