Lezárult az idei Kiskertész program

Díjazták a résztvevőket

(0 Szavazat)44 megjelenítés

Lezárult a Hargita Megye Tanácsának Vidékfejlesztési Egyesülete által elindított Kiskertész program idei szakasza, így díjazták a feltételeket teljesítő diákokat és osztályokat. Összesen 37 díjazott volt, ebből 34 egyénileg jelentkező diák és 3 osztály. A résztvevők az elért díjnak megfelelően iskolatáskát, tolltartót, gravírozott írószert, egy Mezőgazdasági Kisokost és diplomát, az osztályok pedig egy-egy nyomtatót és oklevelet kaptak.

Gyergyószentmiklós környékéről díjazták az alfalvi Sövér Elek Iskolaközpont diákjait: Borsos Balázst, Simon Botondot, Csala Dorottyát, Kiss Zoltánt és Fülöp Zsigmondot; Csomafalváról a Köllő Miklós Általános Iskola tanulóit: Csata Szilviát, Csata Alízt, Kovács Barbarát és Orbán Anitát; Maroshévízről az O. C. Tăslăuanu iskolából Man Alexandrut és Miclea Irinát.

Csíkszereda térségéből  nyereményben részesült a csíkszeredai József Attila Általános Iskola VI. C osztálya és Dénes Sebestyén, a Nagy István Művészeti Iskola diákja; Csíkszentmártonból a Tivai Nagy Imre Szakközépiskolából Kovács Karola, Szőcs Alexandra, Miklós Dorka és a VII. osztály. Csíkkozmásról a Boga Alajos Általános Iskola diákjai közül díjat kapott György Adrián, György Krisztián, Basa Antónia és Portik Szabolcs; Csíkkarcfalváról a Mártonffy György Általános Iskolából Kelemen Réka, Sinka Paula, Budi Aranka és Jakab Roxánia.

Székelyudvarhely körzetéből a fenyőkúti általános iskolából díjazták István Sebestyént, István Nikolettát, Tóth Andrea Viktóriát, Károly Tamarát, valamint az V–VII. osztály tanulói; a fenyédi Márton Áron Általános Iskolából Sánduly Anitát, Bíró Bencét és Szabó Krisztiánt; Szentábrahámról a Benedek Elek Általános Iskolából Zsigmond Rigó Richárdot, Tamás Ágnest és Vargyas Klementina Biankát; a székelykeresztúri Petőfi Sándor Általános Iskolából Szabó Mátyást.

 

Csíkszereda, 2014. december 19.
 

Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, július»
hkscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774