Középiskolás gyakornokok Hargita Megye Tanácsánál

(0 Szavazat)69 megjelenítés

A csíkszeredai Kájoni János Szakközépiskola 19 közigazgatás szakos tanulója nyer betekintést a közintézmény működésébe Hargita Megye Tanácsánál az elkövetkező időszakban. A diákok június 17. és július 3. között vesznek részt az intézmény gyakornoki programjában.

Albert Lóránd a Közbeszerzés és közszállítás igazgatóságon, Ardelean Hunor és Székely Tamás a Beruházási vezérigazgatóságon, Benedek Balázs, Demeter Anasztázia, Jurcsák Henrik a Menedzsment vezérigazgatóság elnöki titkárságán, Fazakas Zsombor a Menedzsment vezérigazgatóság eseményszervező részlegén, Györfi Rita, Ravasz Helga a Vagyongazdálkodási vezérigazgatóságon, Imre Bernadett, Imre Gyöngyvér és Urkon Kinga a Programok és alárendelt intézmények vezérigazgatóságán, Kovács Imola és Szabó Emese Hargita Megye Tanácsa Elemző csoportjában, Molnár Norbert a Menedzsment vezérigazgatóság személyzeti részlegén, Rafael Krisztián és Szőcs Magor a főépítészeti hivatalban, Simon Iringó és Szabó Csongor a Menedzsment vezérigazgatóság nemzetközi részlegén vesz részt gyakornokként a mindennapi teendők ellátásában. Ezek mellett a diákok, érdeklődésük szerint, más részlegek működésébe is betekintést nyerhetnek, így például néhányan részt vettek az intézmény sajtóirodája által szervezett sajtótájékoztatón, illetve láthatták, hogyan készülnek a sajtóközlemények, fotók.
Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke a program fontosságát hangsúlyozta, hiszen a diákok betekintést nyernek egy közintézmény működésébe, illetve megtapasztalják, hogy mit jelent a munkaprogram, a közösségben, összehangoltan való tevékenység. A megyeelnök úgy fogalmazott: ez az időszak nagymértékben hozzájárul a későbbi boldogulásukhoz, védett körülmények között segíti a tanulók felnőtté válását. 
Hargita Megye Tanácsa tavaly indította el gyakornoki programját, akkor egyetemistákat fogadott az intézmény, most középiskolások tevékenykednek a megyeháza irodáiban: https://www.facebook.com/gyakornok.HMT.


Csíkszereda, 2014. június 18.

Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, július»
hkscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774