Hargita megyei kis- és középvállalkozók figyelmébe

(0 Szavazat)46 megjelenítés

Hargita megyei vállalkozókat bátorítanak arra, hogy bekapcsolódjanak az Enterprise Europe Networkba, amelynek a Központi Regionális Fejlesztési Ügynökség 2008 óta tagja. Az Európai Unió egyetlen vállalkozásfejlesztéssel foglalkozó hálózata magas színvonalú és sokrétű szolgáltatást biztosít termelő és szolgáltató tevékenységet folytató cégeknek elsősorban üzleti kapcsolatok és vállalkozásfejlesztés, illetve innováció területén. Fő célkitűzésük, hogy elősegítsék a mikro-, kis- és középvállalkozásokat kihasználni a közös piac adta egyedülálló lehetőségeket. 

A hálózat tagjai között vannak kereskedelmi és iparkamarák, technológiai központok, kutatóintézetek és regionális fejlesztési ügynökségek. Legtöbbjük évtizedes tapasztalattal bír a helyi cégek külpiaci tevékenységeinek támogatásában. Tehát ismerik az ügyfeleik erősségeit és igényeit – és emellett ismerik Európát.
Üzleti és innovációs partnerkereső szolgáltatásai révén hozzásegíti a vállalkozásokat, hogy még versenyképesebben tudjanak működni a külpiacokon, valamint gyakorlati támogatást nyújt a határokon átnyúló üzleti és innovációs tevékenységhez.

A hálózat több mint 50 országban, 600 intézményben van jelen. Ágazattól függetlenül bármely hazai vállalkozás igénybe veheti szolgáltatásait. A kutatóktól a kezdő vállalkozásokon, illetve vállalkozni kívánó fiatalokon át egyetemek és klaszterek is ügyfélkörének szerves részei.

A térségünkben működő vállalkozások képviselői a Központi Regionális Fejlesztési Ügynökségen keresztül jelentkezhetnek a hálózatba. A Hargita megyei kirendeltségnél (Csíkszereda, Szabadság tér 5. szám, II. emelet, 227-es iroda) egy adatlapot kell kitölteni, majd leadni Csutak István szakértőnél. Adatlap igénylésével az ügynökség munkatársát előzetesen megkereshetik a csutak@nextra.ro e-mail címen, valamint letölthető ezen a linken. A szolgáltatás térítésmentes.

Csíkszereda, 2013. szeptember 12.

Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, július»
hkscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774