Családok karácsonya

Karácsonyváró eseményt szervez Hargita Megye Tanácsa

(0 Szavazat)115 megjelenítés

Hargita Megye Tanácsa, a sokéves hagyománynak megfelelően, 2013-ban is megszervezi a Családok karácsonya című egész napos rendezvénysorozatot. A vasárnap, december 15-én Csíkszeredában a megyeháza előterében és földszinti termeiben az egész család számára szervezett karácsonyváró programsorozat a megyei tanács családtámogatási törekvéseinek szerves része, ugyanakkor az intézmény Családprogramjának eleme.

Az intémény szándéka egy meghitt, családias hangulatú ünnep szervezése, amelyen kicsiknek és nagyoknak: gyermekekeknek, szülőknek és nagyszülőknek lehetőséget biztosítunk a karácsony igazi üzenetének közvetítésére.
12 órától kezdődően karácsonyfadísz- és gyertyakészítő, valamint rajzverseny várja a kicsiket Karácsony a családban címmel. Ezt követően karácsonyfa-díszítésre és hóemberkészítésre jelentkezhetnek az érdeklődők. A feldíszített karácsonyfákat a rendezvény végén az egyesületeknek és a próbák során a legügyesebben teljesítő családoknak ajándékozzák a szervezők.
14 órától az ünnepre való ráhangolódást segítő elmélkedést tartanak, karácsonyi gondolatok hangzanak el, majd a családok kalácsának felszeletelésére kerül sor. A folytatásban a családok, illetve a gyerekek otthonról hozott karácsonyivers- és dal- előadó versenye következik, majd karácsonyi énekek tanulása Ádám Katalinnal.
A későbbiekben díjazzák a versenyeken részt vevő legügyesebb családokat. A találkozó a Mesehetes együttes karácsonyi koncertjével ér véget.
A rendezvény ideje alatt a szervezők vajas kenyérrel, teával, mézes pogácsával, karácsonyi vattacukorral, arcfestéssel és karácsonyi zenével gondoskodnak a jó hangulatról.
Legyen ez a nap ünnep az egész család számára!
A szervezők szeretettel várnak mindenkit!
Kérjük, jelezzék a részvételi szándékukat a ferenczjudit@hargitamegye.ro e-mail címen 2013. december 13-ig, megjelölve azt is, hogy melyik tevékenységbe kapcsolódnának be.

Csíkszereda, 2013. december 9.
 

Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, április»
hkscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774