A téli programkínálatot népszerűsítik Bukarestben

A Hargita sírégiót is bemutatják a Romexpón

(0 Szavazat)35 megjelenítés

Idén is részt vesz Hargita Megye Tanácsa a Hargita Közösségi Fejlesztési Társulással a november 13–16. között megrendezett Turisztikai Vásáron a bukaresti Romexpo csarnokában. Az egységes Székelyföld brand alatt a téli sportlehetőséget és a szabadidő eltöltését népszerűsítik a román fővárosban.

A 40 négyzetméteres, tematikus, téli szezont népszerűsítő standon további hét társkiállító – Csík Info turisztikai iroda, Udvarhely Tourinfo, Borszéki Tourinfo, Sóvidék Kistérségi Egyesület, Hunguest Hotel Fenyő, Küküllő Hotel és Hargitafürdő – is részt vesz.
A Hargita Közösségi Fejlesztési Társulás (HKFT) a jelenleg még fejlesztés alatt álló www.visitinharghita.ro egész megyét átfoglaló turisztikai desztinációt népszerűsítő honlapot ajánlja az érdeklődők figyelmébe, ugyanakkor a most elkészült Hargita megyét bemutató katalógust és a partner települések, turisztikai irodák szóróanyagait ismertetik. A kiállításon jelen van Mezey Zsolt, a HKFT igazgatója is, aki bízik abban, hogy a télisport- és kikapcsolódási lehetőségek megismertetésével növelni tudják a térségünkben eltöltött vendégéjszakák számát. Ezt segíti elő a nemrégiben megalakult Hargita sírégió is, amely közös bérlet bevezetésével kívánja előmozdítani a modern síturizmust Székelyföldön. A projektben részt vesz a homoródfürdői Lobogó pálya, a gyergyócsomafalvi Veresvirág pálya, illetve a Bucsin-tetői Havas Bucsin és Bogdán pálya, amelyek képviselői aláírták a Hargita-hegység Közösségi Fejlesztési Társulás elnökével a Hargita sírégió alapszabályát. A Hargita sírégió a több pályát összefogó közös bérlettel pluszszolgáltatást biztosít az itthoni lelkes sízőtábornak és az idelátogató turistáknak egyaránt.
Csütörtöktől vasárnapig várják a szervezők a turisztikai kínálat iránt érdeklődőket.
A felület látványterve megtekintehető az alábbi kápeken, vamint a turisztikai vásár térképe megtekintehető ezen a linken.

Csíkszereda, 2014. november 13.

Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, július»
hkscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774