A Magyar Polgári Párt Hargita megyei frakciójának közleménye

Közlemény

(0 Szavazat)34 megjelenítés

A Hargita Megye Tanácsa elnökségével folytatott megbeszélésen, illetve az augusztus 13-i soros ülésen Salamon Zoltán, a Magyar Polgári Párt frakcióvezetője javaslatot fogalmazott meg a gyergyószentmiklósi jégpálya ügyében.

Salamon Zoltán felvetése szerint a kivitelező cégnek, a megyei tanácsnak, illetve a gyergyószentmiklósi polgármesteri hivatalnak közös nevezőre kell jutnia, hogy a munkálatok mielőbb elindulhassanak. Felszólalásában a három fél egyidejű kerekasztal-megbeszélését javasolta az ügy előremozdítása érdekében.

Csillag Péter önkormányzati képviselő az elmúlt hetek esőzései okozta károk kapcsán fogalmazta meg észrevételeit és jelezte, hogy a bákói tanács példáját követve Hargita Megye Tanácsa is az árvíz sújtotta, nehéz körülmények között élő csángó családokat kellene segítse.

Thamó Csaba és Sebestyén Csaba MPP-s képviselők a Hargita Kiadó támogatásáról szóló határozattal kapcsolatban felhívták a figyelmet arra, hogy a tájékoztatás akkor lesz közszolgálati, ha az ellenzék véleményének is helyet biztosítanak.

Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsa elnökének elmondása szerint a szerkesztők munkáját soha nem is befolyásolták, de ezek a felszólalások mindenképpen jelzés értékűek a sajtó képviselői felé.

A frakcióvezető tájékoztatása szerint, frakciók közötti megállapodás született arról is, hogy az arányosság elvét követve, a megye alárendelt intézményeinek vezetőtanácsaiba a Magyar Polgári Párt is nevesít képviselőket.

MPP-frakció

Csíkszereda, 2014. augusztus 13.

Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, július»
hkscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774