Villámcsődülettel és koncerttel kezdődtek az Ifi Napok

( Szavazat)64 megjelenítés
Május 2-án immár hagyományosan az Ifjúság Országos Napját ünnepeljük. A korábbi évek rendezvényeinek sikerén felbuzdulva május 2–6. között színes programokkal zajlanak az Ifi Napok Hargita megyében Hargita Megye Tanácsa, a Hargita Megyei Sport- és Ifjúsági Igazgatóság, a Hargita Megyei Ifjúsági Alapítvány, valamint több intézmény, ifjúsági szervezet és számos fiatal önkéntes támogatásával. 
 Szerdán délután villámcsődülettel (flash mob) vette kezdetét az idei rendezvénysorozat a megye három városában: Csíkszeredában a megyeházától, Székelyudvarhelyen a Patkóból, míg Gyergyószentmiklóson a központi parkból indultak el a fiatalok egy-egy plakáttal a kezükben, amelyet a járókelők elé tartottak, így kívánták felhívni a város lakóinak figyelmét a héten zajló eseményekre.
Az ifjúság napja alkalmából két ingyenes koncerttel lepték meg a megye fiatalságát: Csíkszeredában a Defender együttes, Székelyudvarhelyen a Rock Revolution lépett fel az esti órákban.
– A rendezvénysorozattal fel kívánjuk hívni a figyelmet a fiatalok közösségi életben betöltött szerepére – fogalmazott Borboly Csaba megyeitanács-elnök. Éppen ezért Hargita Megye Tanácsának Programok és Vidékfejlesztés Igazgatósága idén is díjazza azokat a fiatalokat, akik kiemelkedő közösségi tevékenységet folytatnak – a díjátadó ünnepség csütörtökön 14 órakor kezdődik a csíkszeredai megyeháza márványtermében. Ugyanakkor díjazzák azokat az ifjúsági szervezeteket, amelyek a 2011–2012-es esztendőben fontos ifjúsági projekteket bonyolítottak le, valamint azokat a helyi önkormányzatokat, amelyek ifjúságbarát politikát folytatnak, és segítik az ifjúsági szervezeteket, programokat.
 
Csíkszereda, 2012. május 2.
Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, április»
hkscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774