Udvarhelyszéki Fiatal Pedagógusok Fóruma – immár negyedszer

Udvarhelyszéki Fiatal Pedagógusok Fóruma – immár negyedszer

(0 Szavazat)100 megjelenítés

Ahogy már hozzászokhattak az udvarhelyi és környéki fiatal pedagógusok, szeptember végén megszervezik a Fiatal Pedagógusok Fórumát. Amint azt az elmúlt években a rendezvény iránt tapasztalt érdeklődés jelzi, hiánypótló kezdeményezésről van szó, hiszen itt a fiatal tanítóknak, tanároknak nemcsak arra nyílik lehetőségük, hogy olyan előadásokon, workshopokon vegyenek részt, melyek oktatói-nevelői munkájukat teszik könnyebbé, hatékonyabbá, de a szabadidős programokat is úgy állítják össze, hogy segítse a pályakezdők és tapasztaltabb pályatársaik közötti kapcsolatok kiépítését, a tapasztalatcserét, és a gyermekekkel való munkában is alkalmazható ötleteket nyújtson. 

Az idei pedafórum előadásai, műhelymunkái A szülő mint partner témát járják körül, a Szolnoki Városi Pedagógiai Szakszolgálat munkatársainak vezetésével (Birizló-Szabó Irén, Gleviczky Marianna, Bogdán Evelin, Tóthné Kocsis Edit). De természetesen idén is lesz csapatépítés, tábortűz a korábbi években megismert szervezők vezetésével (Kacsó Kati, László Laura, Lőrincz Csilla, Szalay Zsuzsanna, Varga Andrea) és egy rendhagyó természetismeret-órán is részt vehetnek (Simó Ferenc kalauzolásával).
A Hargita Megye Tanácsa által támogatott programra szeptember 23– 24. között kerül sor, a tavalyi résztvevők számára ismerős helyszínen, a homoródfürdői Sopárkút Panzióban.
Az érdeklődők a rendezvény részletes programját és a jelentkezési lapot letölthetik a www.isjhr.eduhr.ro honlapról. A részvételi szándék jelzésének határideje 2011. szeptember 20.
Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, április»
hkscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774