Tanácsülést tartott a Légy a megye vezetője egy napra! elnevezésű program nyertese és csapata

( Szavazat)40 megjelenítés
Június 8-án, pénteken Hargita Megye Tanácsa Márványtermében ünnepélyes keretek között beiktatták tisztségükbe a Légy a megye vezetője egy napra program nyertesét Ladó Tihamért, mint diák megyeitanács-elnök és megyei tanácsos csapatát. Az eskütételek után tanácsülés vette kezdetét amelyen előterjesztették és elfogadták azt a tanácshatározatot melynek témája egy együttműködési program a Hargita megyei diáktanácsok és Hargita megye Tanácsa között a 2012-es évre. A program különböző tevékenységeket foglal magába: rázz kezet a kedvenc politkusoddal esemény, egy megyei szintű diákújság létrehozása, különböző tematikus események szervezése. 
 Ladó Tihamér diák, megyeitanács-elnök szerepében elmondta: „remélem sikerül megvalósítani az eltervezetteket, sok élménnyel gazdagodtunk a program alatt és sok tapasztalattal”.
Az eseményen Zólya Zoltán Hargita Megye Tanácsa Helyi közigazgatási osztályának vezetője töltötte be a moderátor és jegyző szerepét továbbá jelen volt Zonda Erika Hargita Megye Tanácsának Programok és Vidékfejlesztési Igazgatóságának vezetője, Bondor István megyei tanácsos, Csíki András a Hargita Megyei Ifjúsági és Sport Igazgatóság vezetője, Izsák-Székely Lóránt a Hargita Megyei Tanfelügyelőség munkatársa.
A „Légy a megye vezetője egy napra!” elnevezésű program arra törekedett, hogy kicsibe lemodellezze a megyei tanácselnöki székig vezető utat, hozzáadva egy kis játékos jelleget. A programban részt vevő diákok kipróbálhatták, hogyan zajlik le egy kampány, egy választás, illetve hogyan kerül egy jó ötlet megvalósításra a tanácshatározaton át a gyakorlatba ültetésig.
 
Csíkszereda, 2012. június 8.
 
Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, március»
hkscpsv
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774