NEVEZD MEG A LEGJOBBAKAT!

FELHÍVÁS fiatalok/civil szervezetek/hivatalok részére

(0 Szavazat)48 megjelenítés

Hargita Megye Tanácsának Programok és Vidékfejlesztés Igazgatósága idén is díjazni szeretné azokat a fiatalokat, akik kiemelkedő közösségi tevékenységet folytatnak, azokat az ifjúsági szervezeteket, amelyek a 2010-2011-es esztendőben fontos ifjúsági projekteket bonyolítottak le, valamint azokat a helyi önkormányzatokat, amelyek ifjúságbarát politikát folytatnak és segítik az ifjúsági szervezeteket, programokat.

A díjazásra az Ifi Nap Hargita megyében 2011 programsorozat keretében szervezett Ifjúsági Konferencián kerül sor 2011. májusában. A díjakat Hargita Megye Tanácsa, a Hargita Megyei Ifjúsági Igazgatóság és a Hargita Megyei Kulturális Központ ajánlja fel.
 
NEVEZD MEG A LEGJOBBAKAT! felhívással az idei, „Önkéntesség Európai Éve" jegyében várjuk az önök által benyújtott javaslatokat, jelöléseket, hogy díjazni tudjuk és elismerésben részesítjük azokat a legaktívabb fiatalokat, ifjúsági szervezeteket, valamint polgármesteri hivatalokat, amelyek az ifjúság érdekében munkálkodnak vagy segítik a fiatalokat közösségépítő munkájukban.
 
A díjazás négy kategóriában történik:
1. A közösségért kiemelten tevékenykedő fiatalok
Azokat a fiatalokat szeretnénk elismerésben részesíteni, akik az ifjúsági élet fellendítését helyezték munkájuk középpontjába, sikeresen levezettek/közreműködtek ifjúsági szervezet/szervezetek olyan példaértékű, sikeres, már lezajlott projektjeiben, amelyek a megszerzett tapasztalatokat, a jó példákat terjesztik és alkalmazhatók más szervezetek tevékenységében is.
A nyerteseket értékes könyvutalványokkal és kitüntetésekkel jutalmazzuk.
 
2. Diákönkormányzatok kreatív projektje
Azokat a diákokat díjazzuk, akik önkéntes munkájukkal, ötleteikkel leginkább bekapcsolódtak valamely diákszervezet/önkormányzat igazán sikeres programjába.
A nyerteseket értékes könyvutalványokkal, kitüntetésekkel, valamint egy homoródi csapatépítő hétvégével jutalmazzuk.
 
3. Modellértékű projektek
A díjat azoknak a szervezeteknek szánjuk, amelyek olyan példaértékű ifjúsági programokat, rendezvényeket vagy folyamatosan működtetett szolgáltatásokat mutatnak be, amelyek egyedi módszerekkel sikeresen zárultak vagy eredményesen működnek, mások számára követendő példát nyújtva.
 
Kizárólag ebben a kategóriában a díj elnyerésére a fentieknek megfelelő szervezet önmagát jelölheti. A felhívásra jelentkezők vállalják, hogy a díj elnyerése esetén projektjüket az Ifjúsági Konferencián röviden bemutatják.
 
A nyerteseket értékes könyvutalványokkal, kitüntetésekkel, valamint egy homoródi csapatépítő hétvégével jutalmazzuk.
 
4. Ifjúságbarát önkormányzat
A díjakat azok az önkormányzatok kapják, amelyek tevékenységeiken és intézkedéseiken keresztül a településen élő fiatalok kezdeményezéseit mintaértékűen és folyamatosan támogatják.
A nyertes önkormányzatokat oklevéllel, kitüntetésekkel és értékes könyvekkel jutalmazzuk.
 
Feltétel: ajánlás (amelyben kérjük megjelölni a díjazási kategóriát is) és rövid tevékenységi beszámoló, valamint néhány fotó (CD/DVD-n) a díjazásra javasolt személyről/szervezetről/önkormányzatról és a projektekről, valamint
jelölési űrlap, amely itt letölthető.
Az ajánlásokat és jelölési űrlapokat Hargita Megye Tanácsához kérjük címezni, személyesen is be lehet nyújtani a megyei tanács székhelyére - Szabadság tér 5. szám, 208-as iroda.
 
Határidő: 2011. április 29.
 
További információk az info@civilszervezetek.ro e-mail címen, a 0266-207745 telefonszámon vagy a megyeháza II. emeletén, a 208-as irodában igényelhetők.
 
 
Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2023, február»
hkscpsv
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774