NEVEZD MEG A LEGJOBBAKAT!

FELHÍVÁS
( Szavazat)138 megjelenítés
fiatalok/civilszervezetek/hivatalok részére
 
Hargita Megye Tanácsának Programok és alárendelt intézmények vezérigazgatósága idén is díjazni szeretné azokat a fiatalokat, akik kiemelkedő közösségi tevékenységet folytatnak, azokat az ifjúsági szervezeteket, amelyek a 2012/2013-as esztendőben fontos ifjúsági projekteket bonyolítottak le, valamint azokat a helyi ifjúságbarát önkormányzatokat, amelyek segítik az ifjúsági szervezeteket, programokat.
A díjazásra az Ifjúsági Nap Hargita megyében 2013 elnevezésű program keretében kerül sor 2013 májusában.
NEVEZD MEG A LEGJOBBAKAT! felhívással várjuk az önök által benyújtott javaslatokat, jelöléseket, hogy díjazni tudjuk és elismerésben részesítsük azokat a legaktívabb fiatalokat (14–35 éves korhatárig), ifjúsági szervezeteket, valamint polgármesteri hivatalokat, amelyek az ifjúság érdekében munkálkodnak vagy segítik a fiatalokat közösségépítő munkájukban.
A nyerteseket értékes könyvutalványokkal, kitüntetéssel és oklevéllel jutalmazzuk.
A díjazás négy kategóriában történik:
1. A közösségért kiemelten tevékenykedő fiatalok
Azokat a fiatalokat szeretnénk elismerésben részesíteni, akik a közösségépítést helyezték munkájuk középpontjába, sikeresen levezettek/közreműködtek olyan példaértékű, sikeres, már lezajlott közösségi projektekben, amelyek a megszerzett tapasztalatokat, a jó példákat terjesztik és alkalmazhatók más szervezetek tevékenységében is.
2. Diákönkormányzatok kreatív projektje
Azokat a diákokat díjazzuk, akik önkéntes munkájukkal, ötleteikkel leginkább bekapcsolódtak valamely diákszervezet/önkormányzat igazán sikeres programjába.
3. Modellértékű projektek
A díjat azoknak a szervezeteknek szánjuk, amelyek olyan példaértékű ifjúsági programokat, rendezvényeket vagy folyamatosan működtetett szolgáltatásokat mutatnak be, amelyek egyedi módszerekkel sikeresen zárultak vagy eredményesen működnek, mások számára követendő példát nyújtva.
Kizárólag ebben a kategóriában a díj elnyerésére a fentieknek megfelelő szervezet önmagát (is) jelölheti. A felhívásra jelentkezők vállalják, hogy a díj elnyerése esetén projektjüket az Ifjúsági Konferencián röviden bemutatják.
4. Ifjúságbarát önkormányzat
A díjakat azok az önkormányzatok kapják, amelyek tevékenységeiken és intézkedéseiken keresztül a településen élő fiatalok kezdeményezéseit mintaértékűen és folyamatosan támogatják.
Feltétel:
Ajánlás (amelyben kérjük megjelölni a díjazási kategóriát is) és rövid tevékenységi beszámoló, valamint néhány fotó (CD/DVD-n) a díjazásra javasolt személyről/szervezetről/önkormányzatról és a projektekről, valamint jelölési űrlap, amely itt letölthető.
Az ajánlásokat és jelölési űrlapokat Hargita Megye Tanácsához kérjük címezni, személyesen is be lehet nyújtani a megyei tanács székhelyére (Szabadság tér 5. szám, 208-as iroda).
Határidő: 2013. május 15.
További információk az info@civilszervezetek.ro e-mail címen, a 0266-207700, 1408-as belső telefonszámon vagy a megyeháza II. emeletén, a 208-as irodában igényelhetők. 
 
Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, április»
hkscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774