FELHÍVÁS: Önkéntesek jelentkezését várjuk

(0 Szavazat)31 megjelenítés

A koronavírus elleni védekezés, a járvány megfékezése csak felelős hozzáállással és összefogással lehetséges. Tudjuk azt, hogy a legveszélyeztetettebb korosztály a 65 év felettiek korosztálya. Ezért számukra szigorúbbak a hatósági intézkedések, rájuk nagyobb figyelemmel kell viseltetnünk nekünk is.

Hargita Megye Tanácsa minden lehetséges erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy megyénk más intézményeivel és hatóságaival összefogva a lakosságot segítse a koronavírus okozta nehéz helyzetekben. 

A napokban elkészül egy olyan online platform, ami arra hivatott, hogy biztonságos kapcsolatot teremtsen a felmerülő igények és szükségletek, illetve a jószándékú tenni akaró önkéntesek között – nyilatkozta Bíró Barna Botond alelnök, aki örvendetesnek tartja, hogy egy jó helyi kezdeményezést több oldalú partnerségben sikerül egész megyére kiterjeszteni.

Kiemelt fontossággal kezeljük ennek összefogását a megyei önkormányzat égisze alatt, illetve azt, hogy a 65 évnél idősebb generációról megfelelően gondoskodhassunk. Sokat köszönhetünk mindannyian szüleinknek, nagyszüleinknek. Itt az idő arra, hogy érezzék, számíthatnak ránk – hangsúlyozta Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke.

Aki ily módon segíteni szeretne, küldje el jelentkezését (név, telefonszám, e-mailcím) a farkaseniko@hargitamegye.ro e-mail címre, ahol további tájékoztatást kapnak.

Az elkészült online platformot majd a közösségi oldalon ismerteti Borboly Csaba elnök és Bíró Barna Botond alelnök.

Csíkszereda, 2020. április 8.


[ Közéleti hírek ]

 

Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, július»
hkscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774