Élőképek a megye sípályáiról

Mindig kéznél és mindig naprakész

(0 Szavazat)16 megjelenítés

A Visit Harghita telefonos alkalmazást decemberi bemutatása óta már több ezren használják és a turisztikai applikáció kínálata folyamatosan bővül. A maga nemében hiánypótló és egyedülálló az alkalmazás, amely az egész megye turisztikai kínálatát egy helyen mutatja be.

 

Az egész megyére kiterjedő alkalmazás széles körű információt nyújt a szálláshelyekről és gasztronómiáról, szabadidős lehetőségekről, eseményekről, valamint különböző turisztikai szolgáltatásokról.

Az elmúlt napokban egy új szolgáltatással bővült a felület: a megye tizenhárom sípályáját követhetjük webkamerán keresztül az alkalmazáson, így valós időben tájékozódhatunk a pályaviszonyokról, az esetleges tömegről, megkönnyítve a választást. A sízés szerelmesei számos pályán hódolhatnak szenvedélyüknek, legyenek akár kezdők, akár haladók. A Hargita-hegységben, akárcsak az egész megyében is több pálya áll rendelkezésükre. Egyetlen bérlettel a következő sípályákon száguldhatnak: a Lobogó pályán Homoródfürdőn, a Veresvirág pályán Gyergyócsomafalván, a Havas és a Bogdán pályákon a Bucsin tetőn – ezek mind 100 kilométeres távolságon belül találhatók.

Az alkalmazásban elérhető a homoródfürdői Lobogó sípálya, a gyergyócsomafalvi Veresvirág sípálya, a bucsini Bogdan sípálya, a Madarasi Hargita sípályái, a marosfői sípálya, a maroshévízi Magyaros és Fenyő sípályák, a gyimesfelsőloki SkiGyimes sípálya, a tusnádfürdői sípálya, a hargitafürdői Csipike sípálya és a Miklós sípálya, a csíksomlyói Kissomlyó sípálya, valamint a borszéki Reménység síközpont.

A digitális idegenvezetésre is alkalmas applikációt az INSiGHTS nemzetközi projekt részeként készítette el Hargita Megye Tanácsa. A Visit Harghita alkalmazás ingyenesen letölthető az App Store-ból, valamint a Google Play áruházból. A projekt célja, hogy a megye turisztikai kínálatának egy helyen való megjelenítésével megkönnyítse a turizmus fejlődését.

Csíkszereda, 2019. február 7.


[ Közéleti hírek ]

 

Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, július»
hkscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774