E-mailben is értesülhetnek a közbeszerzésekről a vállalkozók

Jól működik a Hargita Megye Tanácsa által üzembe helyezett rendszer

(0 Szavazat)49 megjelenítés

Nem sokkal a Hargita megyei közintézmények direkt közbeszerzéseiről tájékoztató honlap Hargita Megye Tanácsa által való beüzemelése után pozitív visszajelzés érkezett a kezdeményezésre. A http://cumpararidirecte.investinhargita.ro weboldalon a megyében működő közintézmények direkt vásárlásait lehet nyomon követni, illetve ezekre jelentkezni, és ezt nagyon jó kezdeményezésnek tartja Bajkó Tibor, a gyergyói Arbor Vállalkozók Szövetségének elnöke, aki a honlapról tájékozódott az egyik kiírásról, és cégével rövid idő alatt be is nyújtotta árajánlatát a megyei tanács alintézményeként működő Gyergyószárhegyi Művészeti és Kulturális Központnak.

Bajkó nyilatkozatában óriási lehetőségnek nevezte a helyi vállalkozóknak a honlapot, mert így könnyen és idejében tájékozódnak a rendelési lehetőségekről, és hamar jelentkezhetnek ajánlatukkal. Sok vállalkozónak ugyanis nincs ideje az országos elektronikus közbeszerzési rendszert (SEAP) böngészni, a megyei tanács által beindított oldal ezért nagy segítséget jelent.

Egy újítás is történt a szóban forgó honlappal kapcsolatban: már nem kell folyamatosan követniük a közbeszerzési oldalakat mindazoknak, akik értesülni szeretnének az új közbeszerzési kiírásokról, mivel ha regisztrálnak a weboldalon, minden közzétett közbeszerzésről automatikusan értesítést kapnak e-mailben. A weboldalon egyre több Hargita megyei közintézmény hozza nyilvánosságra az általa meghirdetett direkt vásárlásokat. További részleteket a honlapon találhatnak, a Gyakori kérdések címszó alatt: http://cumpararidirecte.investinhargita.ro/node/37?language=hu

– Célunk, hogy minél többen, minél egyszerűbben értesüljenek a közbeszerzési kiírásokról, hogy minél több helyi vállalkozó jelentkezzen és kapjon esélyt a kivitelezésre – bátorítja a regisztrációra az érintetteket Borboly Csaba megyeelnök.

Csíkszereda, 2016. június 16.


[ Közéleti hírek ]

 

Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, július»
hkscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774