Cseperedők családi kalandjáték

2020. július 10–21. 

(0 Szavazat)39 megjelenítés

A Hargita Megyei Családprogram 2010-ben indult, azzal a céllal, hogy a Hargita Megye Tanácsához tartozó alintézményekkel, a megyei önkormányzatokkal és civilszervezetekkel együtt a családi élet kultúrájának ápolását, annak szellemi, lelki és erkölcsi vonatkozásainak megőrzését és továbbadását segítse. Prioritásnak számít a családok összetartozásának megerősítése a kulturális értékek népszerűsítése által.  Az évek során a program keretében számos családsegítő és ifjúsági rendezvény részesült vissza nem térítendő támogatásban.

A családprogram egyik alprogramja a Családi és kulturális értékek népszerűsítése Hargita megyében és fontos komponense a családjóléti munkacsoport is, amelynek fő célja a Hargita megyei családok jólétéért szervezett programok összehangolása, s ezáltal a családok és gyermekek életszínvonalának növelését segítő környezet megteremtése.

A családprogram egyik célja hozzájárulni a Hargita megyei családbarát  munkahelyek megteremtéséhez is, ehhez kapcsolódik a Munkahelyi lelki egészségvédelem előadássorozat az alkalmazottak részére, a kisgyermekes szülők támogatása vagy a családbarát terek kialakítása is a megyei tanács épületében.

 

Idén Hargita Megye Tanácsa és a Hargita Megyei Kulturális Központ, a Fészek Tanoda Egyesület és a Kőketánc Kulturális Egyesület egy különleges kalandjátékra hívja a családokat július 10. és 21. között.

 

A Cseperedők családi kalandjáték című 10 napos kalandjátékkal a szervezők 45 kihívás és feladat elé állítják a résztvevőket különböző érdekes és mókás területeken, melyeket aztán egy játékplatformon létrehozott saját családi fiókba tölthetnek fel és ezáltal pontokat szerezhetnek. A sikeresen teljesítő  résztvevőket értékes nyereményekkel jutalmazzák.

 

Regisztrálni június 25. és július 4. között lehet a https://cseperedok.ro/ oldalon. Ugyanitt érhetők el a jatékszabályok, valamint további szükséges információk is.

 

A kalandjátékot és az ezzel kapcsolatos információkat a következő közösségi oldalakon lehet követni:

Hargita Megyei Kulturális Központ

https://www.facebook.com/kkozpont/

https://www.facebook.com/hargita.kultura/

Hargita megyei családprogram

https://www.facebook.com/csaladprogram/

https://hargitamegye.ro/hirek/csaladi-hirek.html

Cseperedők Családi Fesztivál

https://cseperedok.ro/

https://www.facebook.com/cseperedokcsaladifesztival/

https://www.facebook.com/events/1577414682434538/

 


[ Családi hírek ]

Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, április»
hkscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774