WebEU-sátor a Félszigeten

WebEU-sátor a Félszigeten

(0 Szavazat)67 megjelenítés
A webEU a Pályázatok.ro által rendezett online verseny, amelyen olyan vidéken és városon élő fiatalokból álló csapatok vehetnek részt, akik érdekeltek lakóterületük gazdasági-turisztikai fejlesztésében, kulturális gyarapodásában, illetve környezetük védelmében.
 
 
A projekt célja az európai értékek népszerűsítése a romániai magyar fiatalok körében, gyarapítva tudásukat és úgy személyes mint közösségi hozzájárulásukat Románia Európai Unióhoz való felzárkózásához, annak normáihoz, filozófiájához és nem utolsó sorban életszínvonalához. A projekt elsősorban a fiatalok projekt-menedzseri képességeit kívánja fejleszteni.
A 6 fős (3 lány, 3 fiú) csapatoknak kéthetente kell teljesíteniük egy-egy próbát, amely egy kreatív, de megvalósítható projektterv elkészítéséből áll. A csapatok minden hétfőn megkapják az új feladatot, a próba teljesítésére két hét áll rendelkezésükre – azaz, vasárnap déli 12 óráig tölthetik fel projektterveiket a webeu.ro-ra. Ezt követően a 3 fős zsűri értékeli a csapatok munkáját, az ő értékelésük, illetve a közönségszavazás alapján kerülnek ki a nyertesek. A 4 időszakos próbán kívül a verseny részét képezi 2 állandó próba is, melyeket már a verseny legelején közölni fogunk a csapatokkal, és melyeket a verseny végéig kell teljesíteniük.
A verseny célja, a projekt-alapú gondolkodásmód népszerűsítése a vidéken élő fiatalok körében, tudásuk mélyítése az európai projekt-menedzsment terén, illetve olyan kreatív, életképes, kidolgozott ötletek generálása, amelyek majd az Európai Unió által támogatott projektek listájára kerülhetnek.
 
Szabályzat
- Különleges próba, melyen bizonyíthatjátok, hogy igazi civil szervezetként tudtok működni.
- Győztesként, a WebEu sátrának árnyékában aktív civilként vehettek részt a Félsziget Fesztiválon.
- A WebEU szabályzata itt is érvényes: 6 fős (3 lány, 3 fiú) csapatok jelentkezését, és regisztrációját várjuk honlapunkon.
A regisztrációt követően egy olyan interaktív, izgalmas három napos program-tervet kell kidolgoznotok a Félsziget Fesztivál Civil Park (volt Civil Falu) keretén belüli részvételre, mellyel bemutatkozhattok a résztvevőknek, mint aktív, tennivágyó európai fiatalok, promózzátok a WebEU vetélkedő által kitűzött értékeket, célkitűzéseket és hozzájárultok Erdély legizgalmasabb fesztiváljának minőségi, nem-zenei programajánlatának bővítéséhez (játékok, közös foglalkozások, bármilyen újjító és felrázó ötlet, hogy a fiatalok ne csak hűsölni keressenek fel benneteket).
 
Készítsetek reklámanyagot/reklámanyagokat a WebEU sátor Félszigeten való jelenlétére: lehet ez egy eredeti műsorfüzet, videó, jingle, spot stb.
 
Nyeremény
A próba győztes csapatának tagjai belépőt nyernek a Félsziget Fesztivál teljes időtartamára, illetve a Félsziget Civil Park aktív tagjaivá válhatnak.
 
Határidő
Minden regisztrált csapat 2010 július 10.-ig töltheti fel projekttervét a webeu.ro oldalra. Ezt követően a 3 fős zsűri értékeli a csapatok munkáját. Az ő értékelésük, illetve a közönségszavazás alapján kerülnek ki a nyertesek.
 
Ezúttal egymással szállnak versenybe a WebEU hivatalos csapatai a frissen regisztráltakkal.
További hasznos információ a WebEU alapelveiről és szabályzatáról: http://webeu.palyazatok.ro.

 

Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, április»
hkscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774