Felhívás civil szervezetek/hivatalok részére

NEVEZD MEG A LEGJOBBAKAT!

(0 Szavazat)59 megjelenítés

Felhívás civil szervezetek/hivatalok részére

Hargita Megye Tanácsának Vidékfejlesztési és Programigazgatósága idén is díjazni szeretné azokat a fiatalokat, akik kiemelkedő közösségi tevékenységet folytatnak, azokat az ifjúsági szervezeteket, akik a 2009–2010-es esztendőben fontos ifjúsági projekteket bonyolítottak le, valamint azokat a helyi önkormányzatokat, akik ifjúságbarát politikát folytatnak és segítik az ifjúsági szervezeteket, programokat.

2010. május 7-én, az Ifi Napok Hargita megyében 2010 programsorozat keretében szervezett Ifjúsági Találkozón osztjuk ki a díjakat, Hargita Megye Tanácsa, a Hargita Megyei Ifjúsági és Sportigazgatóság és a Hargita Megyei Kulturális Központ felajánlásával.

NEVEZD MEG A LEGJOBBAKAT! felhívással az idei, „Szegénység és társadalmi kirekesztés elleni küzdelem Európai Éve" jegyében várjuk az Önök által benyújtott javaslatokat, jelöléseket, hogy díjazni tudjuk és elismerésben részesítsük azokat a legaktívabb fiatalokat, ifjúsági szervezeteket, valamint polgármesteri hivatalokat, akik az ifjúság érdekében munkálkodnak vagy segítik a fiatalokat közösségépítő munkájukban.

A díjazás négy kategóriában történik:
1. A közösségért kiemelkedően tevékenykedő fiatalok
Azokat a fiatalokat szeretnénk elismerésben részesíteni, akik az ifjúsági élet fellendítését helyezték munkájuk középpontjába, sikeresen levezettek/közreműködtek ifjúsági szervezet/szervezetek olyan példaértékű, sikeres, már lezajlott projektjeiben, amelyek jó gyakorlatokat, jó példákat terjesztenek, és alkalmazhatóak más szervezetek tevékenységében is.
A nyerteseket értékes könyvutalványokkal jutalmazzuk.

2. Diákönkormányzatok kreatív projektje
Azokat a diákokat díjazzuk, akik önkéntes munkájukkal, ötleteikkel leginkább bekapcsolódtak valamely diákszervezet/önkormányzat igazán sikeres programjába.
A nyerteseket értékes könyvutalványokkal, valamint egy homoródi csapatépítő hétvégével jutalmazzuk.

3. Modellértékű projektek
A díjat azoknak a szervezeteknek szánjuk, amelyek bemutatják olyan példaértékű ifjúsági programjaikat, rendezvényeiket vagy folyamatosan működtetett szolgáltatásaikat, amelyek sikeresen zárultak vagy eredményesen működnek, módszereiket tekintve egyedinek tekinthetőek, mások számára követendő példát nyújtva.

Kizárólag ebben a kategóriában, a díj elnyerésére a fentieknek megfelelő szervezet önmagát jelölheti. A felhívásra jelentkezők vállalják, hogy a cím elnyerése esetén projektjüket az Ifjúsági Találkozón röviden bemutatják.

A nyerteseket értékes könyvutalványokkal, valamint egy homoródi csapatépítő hétvégével jutalmazzuk.

4. Ifjúságbarát önkormányzat
A díjakat azok az önkormányzatok kapják, amelyek tevékenységeiken és intézkedéseiken keresztül a településen élő fiatalok kezdeményezéseit mintaértékűen és folyamatosan támogatják.
A nyertes önkormányzatokat oklevéllel és értékes könyvekkel jutalmazzuk.


Feltétel: ajánlás és rövid tevékenységi beszámoló a díjazásra javasolt személyről/szervezetről/önkormányzatról.


Határidő: 2010. április 23.

További információval a kardaluseniko@hargitamegye.ro e-mail címen, a 0266-207745 telefonszámon vagy személyesen a megyeháza II. emeletén, a 208-as irodában szolgálunk.

Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2023, január»
hkscpsv
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774