Borboly Csaba: Ezen a választáson igent mondhatunk az elmúlt évek nemzetegyesítő intézkedéseire

Hargita Megye Tanácsa elnöke levélben fordult a lakossághoz

(0 Szavazat)24 megjelenítés

„Ezen a választáson igent mondhatunk az elmúlt évek nemzetegyesítő intézkedéseire, és igent mondhatunk a megkezdett út folytatására. Erdély és Székelyföld szava akár döntő is lehet, hiszen könnyen előfordulhat, hogy a mi közösségünk dönti el, ki alakít kormányt Budapesten. Az elmúlt évszázadokban számtalan esetben megvédtük a magyarság jövőjét. Szavazatunkkal most is tehetünk nemzetünk érdekében. A magyarországi választásokon megüzenjük: voltunk, vagyunk és leszünk, Székelyfölddel minden fővárosban számolni kell!” - biztatja Hargita megye lakosságát Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke a szavazáson való részvételre, valamint felkéri a megye lakosságát, amennyiben tehetik segítség a levélszavazatok begyűjtését. 

Három formában lehet segíteni, hogy minden szavazat célba érjen és érvényes legyen: a tájékoztatásban, az azonosító nyilatkozatok kitöltésében és a levélcsomag összeállításában, valamint a szavazatok begyűjtésében, hogy a szavazatok időben eljussanak a települési RMDSZ szervezetekhez, valamint a csíkszeredai Magyar Ügyek Házához.

- A 2014-es választások során sok szavazat vált érvénytelenné, az azonosító nyilatkozatok nem megfelelő kitöltése végett. Ezért nagyon fontos, hogy aki bizonytalan, keresse az RMDSZ munkatársait, Csíkszeredában a Magyar Ügyek Házában dolgozó kollégákat. Minden szavazat számít! - foglalta össze levele célját Borboly Csaba.

Csíkszereda, 2018. április 5.


[ Közéleti hírek ]

 

Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, július»
hkscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774