Az eddigi mandátum alatt végzett munkát értékelte a megyei RMDSZ-frakció

Ráduly Róbert Kálmán előtt még mindig nyitva áll a lehetőség az indulásra

(0 Szavazat)21 megjelenítés

Hargita Megye Tanácsának RMDSZ-frakciója március 22-én, kedden Kászonaltízen tartott ülést, amelyen a tanácsosok értékelték a közös munkát, az eddigi mandátum munkáját, és átbeszélték a teendőket. Elhangzott, hogy a szolidaritás jegyében kell továbbra is dolgozni, és a megyei tanács június 5-e után megalkuló új csapatának projektportfóliót készítenek, valamint beszámolót készítenek elő.

Borboly Csaba megyeelnök egyebek mellett kitért az új helyzetre, ami kialakult Csíkszeredában. Elmondta, olyan kényszerhelyzet állt elő, hogy indulnia kellett a polgármesteri tisztségért, mert a megyeszékhely nem maradhat vezető nélkül. Ugyanakkor ismételten kijelentette: ha Ráduly Róbert Kálmán volt polgármester indul, akkor ő visszalép, és folytatja a megyei tanácsnál elkezdett munkát.
– Ráduly Róbert Kálmánnak még mindig  megvan rá a lehetősége, hogy meggondolja magát, és mégis induljon. Ebben az esetben visszalépek a polgármester-jelöltségtől, és az eddigi lakossági konzultációm, illetve aláírásgyűjtésem során összegyűlt véleményt, javaslatot, problémajelzést átadom neki azért, hogy a város és a megye fejlődése szempontjából olyan fontos kérdések kapjanak nagyobb hangsúlyt a következő ciklusban, mint a munkahelyteremtés, az oktatás helyzete és a városi fiatalság elvándorlása. Továbbá folytatom azt a munkát, amelyet eddig is végeztem, hiszen a megyéért felelősséget vállaltam – jelentette ki a megyei tanács elnöke.

Csíkszereda, 2016. március 22.


[ Közéleti hírek ]

 

Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, július»
hkscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774