A Hargita Megyei Asztalitenisz Egyesület és a székelyudvarhelyi Fejér Sport Klub asztalitenisz szakosztályának 2017-es beszámolója

(0 Szavazat)71 megjelenítés

Az idei évben szakosztályunk csapatai és sportolói részt vettek a hivatalos hazai és nemzetközi versenyeken, valamint felkészítő tornákon, illetve edzőtáborokban. Jelen pillanatig több mint negyven versenyen vannak túl csapataink. A felnőtt korosztályban első számú csapatunk sikeresen feljutott a nemzeti szuperligába, az ország legjobb nyolc csapata között szerepelünk a jövőben. Ezen kívül egy csapattal jelen vagyunk az A-divízióban és a harmadosztályos B-divízióban is. 

Ifi szinten négy korosztályban vannak jelen sportolóink, junior I, II, III és IV-es korcsoportokban az ország élmezőnyében vannak az udvarhelyi asztaliteniszezők. Felnőtt csapataink az idei évben tizenöt hazai és nemzetközi versenyen vettek részt, az ifi korosztályok 33 rendezvényen értek el remek eredményeket. A hazai versenyek mellett a nemzetközi mezőnyben is helytálltak sportolóink, az idén Franciaországban, Angliában, Szerbiában és Magyarországon jeleskedtek fiataljaink. Ezen kívül a Hargita megyei asztalitenisz bajnokságban is eredményesen végeztek játékosaink, a Hargita Megyei Asztalitenisz Egyesület által szervezett megyei bajnokság egyre növekvő színvonalat mutat. Utánpótlás korú sportolóink kettős állampolgárságuknak köszönhetően a magyar bajnokságban is részt vettek, ahol több korosztályban is sikerült bajnoki érmet szerezni, többek között Tamás Szabolcs, Bándi Tibor és Jenei Barnabás. A hazai porondon Jenei Barnabás országos bajnoki címet szerzett a junior II-es korosztályban, valamint Tamás Szabolcs a junior I-sek között állhatott a dobogó legfelső fokára. Egyik legkiemelkedőbb idei eredménye szakosztályunknak a Fejér Konnert András által elért veterán Európa Bajnoki ezüstérem, amit a svédországi kontinenstornán szerzett páros versenyszámban. Az idei évben több edzőtáborban is sikerült részt venni, többek között Hargita Megye Tanácsa támogatásával, ezen felkészülések nagyban hozzájárultak az elért eredményekhez. Az idei évben az edzőtáborok helyszínei Nagykároly, Ivó – Madarasi Hargita, Campulung Muscel, Apagy – Magyarország voltak. Sikeresen megszerveztük az idén is az ország egyik legrangosabb utánpótlás nemzetközi versenyét, a VII. ISK-GÓBÉ KUPÁT, ahol közel kétszáz sportoló versenyzett három napon keresztül a székelyudvarhelyi sportcsarnokban, magyar, román, szerb, angol, francia és iráni csapatokból. Több sportolónk is behívót kapott a korosztályos válogatottba: Tamás Szabolcs, Cindea Cristian, Karácsony Dániel, Sánduly Levente, György Szilárd, Bándi Tamás és Jenei Barnabás. 


[ Közéleti hírek ]

 

Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, július»
hkscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774