A Ditriders sportklub rövid beszámolója a 2017-es évről

A Ditriders sportklub közleménye

(0 Szavazat)31 megjelenítés

A ditrói DITRIDERS nevű sportklub, ahogyan az előző években, úgy az idén is, 2017-ben, igyekezett elérni a kitűzött célokat. Bár sportolóink, koruknál fogva is nagyon nehéz helyzetben voltak az év folyamán, az iskolai kötelezettségek betartására végett (érettségi vizsga stb.), ennek ellenére sikerült kiváló eredményeket elérni.

A 2017-es évben mindkét nemzeti bajnokságot megcéloztuk, úgy a románt, mint a magyart, és a kitartásnak, a kemény munkának és nem utolsó sorban a támogatóinknak köszönhetően sikerült jobbnál jobb eredményeket elérni, amelyre joggal vagyunk büszkék, ugyanis ezáltal nemcsak Székelyföldet, de ezen belül Hargita megyét is méltóképpen tudtuk képviselni.

A teljes év folyamán összesen több mint negyven versenyen vettünk részt, nagyon megfeszített tempóban, úgy a motorbicikli-, mint a quad kategóriában, különféle szakágakban, mint a MotoCross, EnduroCross és Enduro. Mindenik szakág külön–külön szaktudást igényel, mint ilyen, nem voltak könnyű helyzetben a versenyzőink, de mivel szeretik a kihívásokat, így könnyebben vették az akadályokat.

Versenyzőink egy kivétellel mind a profi kategóriában, vagyis az első osztályban szerepeltek, egy versenyzőnk a harmadosztályból előlépve a másodosztályban mérette meg magát, kiváló eredményt elérve.

Az eredményeink között van több Románia kupa győzelem, országos bajnoki cím, a Magyar Nemzeti Bajnokságban pedig a profi kategóriában elért ötödik helyezés, amely a bajnokság színvonalát megítélve nagyon előkelő hely, és számos dobogós helyezés, országos második, harmadik (ezüst és bronz érmek) stb.

Ez alkalommal szeretnénk megköszönni a támogatóink önzetlen segítségét, közöttük kiemelten Hargita Megye Tanácsának támogatását, hiszen egy ilyen költséges sportnak az ilyen magas szinten való művelése rengeteg anyagi költséggel jár, mint ilyen segítség nélkül szinte lehetetlen ilyen eredményeket elérni, éppen ezért vagyunk hálásak a támogatóinknak a 2017-es évben nyújtott támogatásért.


[ Közéleti hírek ]

 

Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, július»
hkscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774