A Csíki Titánok Taekwondo csapat sikeresen pályázott Hargita Megye Tanácsánál

A Csíki Titánok Sportklub közleménye

(0 Szavazat)161 megjelenítés

A Csíki Titánok Taekwondo csapat sikeresen pályázott Hargita Megye Tanácsánál, a támogatásnak köszönhetően július 14–22. között edzőtábort szerveznek a tengerparton. Az edzéseket Dombi Gyula 2 Dan-os taekwondo mester vezeti. Az edző elmondása szerint, az edzőtábor ideje alatt a reggeli szaladások mellett lesznek erőnléti, kondíciófejlesztő, kéz/ütés, valamint láb/rúgás edzések, mindezeket játékos formában. 

– Olyan gyakorlatokat, mozdulatokat tudtunk itt kivitelezni, amit egy edzőteremben nem. Kitűnő lehetőség az alapozásra. Készülünk az őszi taekwondo versenyekre. Terveink szerint el szeretnénk jutni  az országos versenyeken kívül legalább egy-két külföldi versenyre, ahol biztos vagyok benne, hogy fog érződni a nyári alapozás, és ez tükröződni fog az eredményekben is – fejtette ki Dombi Gyula.

Tavaly is volt edzőtábor a tengerparton, ami nagyon jól sikerült, mi sem bizonyítja jobban, hogy az utána következő versenyeken érződött a felkészülés, és nagyon jó eredményeket értek el.

– Az edzőtábor ideje alatt lesz még sok-sok úszás, fürdés, móka, filmnézés, versenyelemzés. Büszke vagyok, hogy ilyen tanítványaim vannak, és hogy ilyen csapattal dolgozhatok – mondta az edző.

Az  edzőtábor megvalósulásában nagy szerepe van Hargita Megye Tanácsának, amely egy sikeres sportpályázat által támogatja csapatunkat. Köszönjük nekik a támogatást!

A taekwondo csapat 2017/2018-as évben elért legfontosabb eredményei:

  • 2017: az országos bajnokságon, illetve a Románia Kupán sok-sok országos bajnoki címet szereztünk, küzdelem, speciál törés, valamint erőtörés kategóriákban, emellett sok második és harmadik helyet. 2017-ben a Nagyváradon megszervezett nemzetközi versenyen több dobogós helyezést értünk el. Egyik felnőtt versenyzőnket megválasztották a nemzetközi taekwondo verseny legjobb férfi versenyzőjének.
  • 2018: Áprilisban Budapesten egy nemzetközi ITF Taekwondo versenyen négy versenyzőnk vett részt (Nagy Botond, Nagy Valentin, Cibi Viktor és Cojocea Alin), ahol szereztünk egy első helyet küzdelemben, egy második helyet és két negyedik helyet küzdelemben.

Felnőtt versenyzőnk, Dombi Gyula a Tallinban megrendezett Taekwon-do Europa Bajnokságon egyéni erőtörés versenyszámban a nagyon jó eredménynek számító negyedik helyet szerezte meg. Ugyanakkor meghatározó tagja volt a negyedik helyet megszerző erőtörő csapatnak is.

Májusban és júniusban a csapat versenyzői részt vettek a Román WTF Taekwondo szövetség által szervezett országos versenyén, ahol nagyon jó eredményeket értek el. Több egyéni országos bajnoki címet szereztek formagyakorlat versenyszámban.

Csíkszereda, 2018. július 13.


[ Közéleti hírek ]

 

Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, július»
hkscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774