Crăciunul familiilor

Consiliul Județean Harghita organizează evenimente de întâmpinare a Crăciunului 

(0 Votări)96 vizualizări

Crăciunul familiilor este un eveniment a cărui organizare este o tradiție în cadrul Consiliului Județean Harghita. Duminică, 15 decembrie la sediul consiliului județean din Miercurea-Ciuc se organizează programe care se vor derula pe parcursul întregii zile și se vor adresa întregii familii, știut fiind faptul că una dintre preocupările instituției este sprijinirea acestora.

Consiliul Județean Harghita intenționează organizarea unei sărbători dedicate familiei, care să se adreseze atât celor mici, cât și celor mari: se oferă posibilitatea de transmitere a spiritului de sărbătoare copiilor, părinților, dar și bunicilor.
De la ora 12,00 are loc concursul de confecționare a ornamentelor pentru pomul de Crăciun și a lumânărilor, respectiv concursul de desene pentru copii intitulat „Crăciunul  în familie”. Cei interesați pot să se înscrie la concursurile de împodobire a pomului de Crăciun și cel de construire a omului de zăpadă. Pomii de Crăciun împodobiți vor fi oferiți celor mai dibaci participanți la concursuri, familii sau asociații.
Cu începere de la ora 14,00 se vor rosti binecuvântări și gânduri de Crăciun, mai apoi va urma tăierea cozonacului familiilor. Programul va continua cu un concurs de recitare a poeziilor și cântecelor de Crăciun, iar Adam Katalin îi va învăța pe cei prezenți cântece de Crăciun.
Evenimentul se va încheia cu festivitatea de premiere a celor mai iscusite familii participante la concursuri și cu concertul formației „Mesehetes”.
Pe parcursul evenimentului se pot servi pâine cu unt, ceai, turtă dulce, vată de zahăr, atmosfera de sărbătoare fiind asigurată de muzica specifică de Crăciun. Nu vor lipsi nici picturile pe față, nici teatrul de păpuși.
Fie ca această zi să fie una de sărbătoare pentru întreaga familie!
Organizatorii îi așteaptă cu drag pe toți cei interesați să participe la eveniment!
Vă rugăm să vă semnalați intenția de participare la adresa de e-mail ferenczjudit@judetulharghita.ro până în data de 13 decembrie 2013 și să semnalați la care activitate ați dori să participați.


Miercurea-Ciuc, 9 decembrie 2013

POSTURI VACANTE
Pagini tematice

Calendar evenimente
«aprilie, 2024»
lmmjvsd
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
FACEBOOK

Proiecte

 

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

 

DAUNE CAUZATE DE ANIMALE SĂLBATICE

Urgenţe

Număr unic pentru apeluri de urgenţe:

112

Serviciul permanent de deszăpezire al drumurilor judeţene asigurat de Consiliul Judeţean Harghita:

0266 207 774