Expoziția comună a fotocluburilor Marx József și Prisma, la galeria de artă a consiliului județean

(0 Votări)41 vizualizări

Asociația fotoclub Marx József din Târgu Mureș și Asociația fotoclub Prisma din Miercurea Ciuc organizează o expoziție comună la Galeria de Artă a Consiliului Județean Harghita. Vernisarea expoziției va avea loc în data de 27 iulie, de la ora 18,00. 

Membri celor două cluburi de fotografie participă la taberele pe care le organizează ambele cluburi, colaborează și lucrează bine împreună, întâlnire lor servesc drept baza pentru schimbul de experiență.

O nouă colaborare a celor două cluburi se materializează prin expoziția organizată la galeria de artă a consiliului județean din Miercurea Ciuc. Cu această ocazie provocarea este reprezentată din conlucrarea armonioasă și realizarea unei expoziții cu lucrări alb-negru. Materialele expuse, în mare parte pot fi încadrate în categoria etno-fotografie și socio-fotografie.

Cum poate fi ilustrată viața însăși în alb-negru? Marea provocare este ca în lipsa culorilor care fac imaginile complete și coerente, artiștii să poată reda complexitatea, cavalcada de culori pe care o întâlnesc de-a lungul procesului creator.

În vreme ce culorile sunt propice transmiterii stărilor de spirit, fotografiile alb-negru ne atrag atenția asupra conținutului, ignorând orice aspect care ar putea înlătura atenția de la tematică.

Realizarea acestei expoziții a reprezentat o provocare pentru membri ambelor cluburi de fotografie dusă la bun sfârșit, iar tonurile monocrome, formele și mesajul lucrărilor transmit stările artiștilor.

Miercurea Ciuc, 24 iulie 2018


[ Știri culturale ]

 

POSTURI VACANTE
Pagini tematice
Calendar evenimente
«aprilie, 2024»
lmmjvsd
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

FACEBOOK

Proiecte

 

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

 

DAUNE CAUZATE DE ANIMALE SĂLBATICE

Urgenţe

Număr unic pentru apeluri de urgenţe:

112

Serviciul permanent de deszăpezire al drumurilor judeţene asigurat de Consiliul Judeţean Harghita:

0266 207 774